Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάρμεν Ηλέκτρα: Εκανε λογαριασμό στο Only Fans και υπόσχεται... να τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό

Κάρμεν Ηλέκτρα: Εκανε λογαριασμό στο Only Fans και υπόσχεται… να τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό

«Έγινα αφεντικό του εαυτού μου»

Αποτελεί μια από τις πιο viral ειδήσεις της μέρας και… όχι άδικα. Ο λόγος για την απόφαση της Κάρμεν Ηλέκτρα να ενταχθεί στον κόσμο του Only Fans.

Για όσους από εσάς δεν ξέρετε τι είναι ο Only Fans να σας εξηγήσουμε: Πρόκειται για την online συνδρομητική υπηρεσία που επιτρέπει στους δημιουργούς να επικοινωνούν με θαυμαστές τους και να λαμβάνουν πληρωμή απευθείας, με αντάλλαγμα….τις φωτογραφίες τους.

Η πρώην σταρ του Baywatch πήρε αυτή την απόφαση, μετά από πολλά χρόνια δικαστικών αγωγών για χρήση σέξι φωτογραφιών της, χωρίς την άδειά της. Τώρα πια, θα προσφέρει τις σέξι φωτογραφίες της και τα έσοδα θα καταλήγουν στην ίδια.

«Έγινα αφεντικό του εαυτού μου»

Μιλώντας στο People, η ίδια τόνισε, ότι το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. «Απλώς ένιωσα σαν ‘Ναι, πρέπει να το κάνω αυτό’. Για πρώτη φορά, έχω αυτή την ευκαιρία να γίνω το αφεντικό του εαυτού μου και να έχω το δικό μου δημιουργικό όραμα για να μοιραστώ κάτι με τους θαυμαστές μου χωρίς να στέκεται κάποιος από πάνω μου και να μου λέει: ‘Μην κάνεις αυτό, μην κάνεις εκείνο’».

Το OnlyFans προφίλ της Ηλέκτρα κυκλοφόρησε την Τετάρτη και όπως αναφέρει στην περιγραφή, θα περιλαμβάνει μαθήματα ομορφιάς, φωτογραφίες διακοπών, μαγιό και φωτογραφίες εσωρούχων, ενώ η ανάρτηση με την οποία εγκαινίασε την είσοδό της την πλατφόρμα, περιελάμβανε αποκλειστικό περιεχόμενο από το ταξίδι στο Παλμ Σπρινγκς, όπου και γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της με φίλους.

Η ηθοποιός είχε προετοιμάσει τους ακόλουθούς της στο Instagram: «Τετάρτη! Έχω μια τεράστια ανακοίνωση μόνο για τους θαυμαστές μου» έγραψε η Ηλέκτρα.


Σε αντίθεση με το Instagram, η Ηλέκτρα σχεδιάζει να δημοσιεύσει περιεχόμενο στο OnlyFans που περιλαμβάνει «σέξι, αριστοκρατικές φωτογραφίες και βίντεο», μέσω των οποίων θα δημιουργήσει πιο οικείο κλίμα με τους θαυμαστές της, όπως είπε.
«Οι άνθρωποι θα κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν ούτως ή άλλως με τις φωτογραφίες σας» εξήγησε η Ηλέκτρα σε συνέχεια των δηλώσεών της και πρόσθεσε ότι μέσω της πλατφόρμας, θα έχει τη δυνατότητα να ελέγχει καλύτερα, πώς χρησιμοποιούνται οι φωτογραφίες της.

«Αισθάνεσαι πολύ ωραία όταν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Νομίζω ότι αυτό που βιώνουμε σήμερα, είναι ότι οι άνθρωποι επιτέλους υπερασπίζονται τον εαυτό τους και το ποιοι είναι. Δεν είναι πάντα εύκολο να το κάνεις, αλλά σέβομαι τους ανθρώπους που μπορούν να υπερασπιστούν αυτό που είναι και να είναι ειλικρινείς γι’ αυτό» είπε τέλος η διάσημη τηλεπερσόνα.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024