Ακρίβεια: «Φωτιά» οι τιμές σε λαϊκές, μανάβικα και σούπερ μάρκετ – Έως 18 ευρώ το κιλό τα κεράσια
Πρωτόγνωρες συνθήκες ακρίβειας βιώνουν νοικοκυριά, βιομηχανία και λιανική
Κύμα ακρίβειας «σαρώνει» τη χώρα, καθώς οι τιμές σε καύσιμα και είδη πρώτης ανάγκης εκτινάσσονται, με τον πληθωρισμό τον Απρίλιο να αγγίζει το 10,2%, καταγράφοντας διψήφια ποσοστά μετά από 28 χρόνια.
Ενδεικτική της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά λόγω των συνεχών ανατιμήσεων είναι η τιμή στα πρώιμα κεράσια, όπου στα μανάβικα σε αρκετές περιπτώσεις αγγίζει ακόμα και τα 18 ευρώ το κιλό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι τιμές στα πρώιμα κεράσια στις λαϊκές αγορές κυμαίνονται από 5 έως 6 ευρώ, ενώ στα μανάβικα ξεκινούν από 7-8 ευρώ και φτάνουν ακόμα και τα 18 ευρώ το κιλό.
Σε μεγάλη λαϊκή αγορά της ανατολικής Θεσσαλονίκης μόλις 4-5 πάγκοι είχαν πρώιμα κεράσια, μία συνολική ποσότητα 100 κιλών και τα περισσότερα ήταν απούλητα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.
Δείτε το ρεπορτάζ
- Η κρίση της «Δύσης» δεν ξεκίνησε με τον Τραμπ
- Μπακς – Τίμπεργουλβς 106-139: Διασυρμός για τα «ελάφια» στο Μιλγουόκι (vid)
- Πάτρα: Σε δομή για κακοποιημένα παιδιά στη Γερμανία είχε φιλοξενηθεί η 16χρονη που εξαφανίστηκε
- Σαρωτικοί έλεγχοι για φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο από το «ΔΕΟΣ»
- To NBA κοστολογεί την Ευρώπη: franchise του 1 δισ. και ανοιχτή σύγκρουση με την EuroLeague
- Ουκρανική επιδρομή με drones στο Ροστόφ της Ρωσίας – 4 τραυματίες και πυρκαγιά σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Σε βλέπω»: Έξτρα παραστάσεις κάθε Κυριακή στο Μικρό Παλλάς
- Αρκάς: Το σκίτσο της ημέρας με χιούμορ και πολλά χρώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442