
«Σεισμός» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Ο Μέσι θα αγοράσει το 35% των μετοχών της Ίντερ Μαϊάμι και θα παίξει το 2023»
Δημοσίευμα βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!
Το καλοκαίρι που μας περάσε ο Λιονέλ Μέσι, μετακόμισε στη Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπαρτσελόνα σοκάροντας όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Λύση δεν βρέθηκε ποτέ, το θέμα οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και έτσι ο Αργεντινός έφυγε ως ελεύθερος για να παίξει στην Παρί.
Ο Μέσι έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με τους Παριζιάνους και ένα δημοσίευμα του Direct TV Sports βάζει… φωτιά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Άλεξ Καντάλ ανέφερε πως ο Μέσι θα αναχωρήσει για την Αμερική το 2023, όπου θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν θα είναι μόνο… ποδοσφαιριστής, καθώς παρουσιάζεται ως διατεθειμένος να αγοράσει το 35% των μετοχών της ομάδας του Μαϊάμι.
?? BOMBA DE @Alex_candal ??
?️ «Messi va a adquirir el 35% de las acciones de Inter de Miami y en el verano de 2023 se incorporará al equipo» pic.twitter.com/GtLbjtF0P5
— Futbol Total DIRECTV (@DTVTotal) May 16, 2022
- Η Κίνα αφήνει με ραγισμένη καρδιά όσους έχουν ΑΙ σύντροφο
- Λαμία: Στην εντατική ηλικιωμένος που τον δάγκωσε φίδι
- Μεξικό: Άρση του συναγερμού για τσουνάμι – Ο σεισμός των 7,4 Ρίχτερ επηρέασε Γουατεμάλα και Ελ Σαλβαδόρ
- Ικαρία: Γαλλίδα τουρίστρια έπεσε σε γκρεμό – Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη
- Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4» του Gstaad Open (vid)
- Ποντάροντας στην καταστροφή: Πώς οι στοιχηματικές έκαναν τις πυρκαγιές αντικείμενο κερδοσκοπίας


