Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προς παραμονή στους Λέικερς ο Γουέστμπρουκ

Προς παραμονή στους Λέικερς ο Γουέστμπρουκ

Οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του Ράσελ Γουέστμπρουκ στους Λος Άντζελες Λέικερς παρά την φετινή άσχημη σεζόν που τελείωσε.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν πραγματοποίησε μια καλή σεζόν φέτος με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην ομάδα και την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο 33χρονος γκαρντ έχει ο ίδιος οψιόν για τη νέα περίοδο και δεν πρόκειται να γυρίσει την πλάτη σε εγγυημένα 47 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που είναι πρακτικά αδύνατο να βρει αλλού στην αγορά. Επιπλέον είναι πολύ δύσκολο ο Γουέστμπρουκ να βρει κάποια ομάδα, ώστε να γίνει ανταλλαγή.

Σύμφωνα με κάποια αμερικανικά μέσα ενημέρωσης οι Λέικερς στις συνεντεύξεις που έχουν κάνει με προπονητές για να διαδεχτούν τον Φρανκ Βόγκελ έχουν ρωτήσει μεταξύ άλλων πώς σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τον Γουέστμπρουκ, κάτι που δείχνει την τάση να παραμείνει στην ομάδα.

Οι Λέικερς στις συνεντεύξεις που έχουν κάνει με προπονητές για να διαδεχτούν τον Φρανκ Βόγκελ έχουν ρωτήσει μεταξύ άλλων πώς σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τον Γουέστμπρουκ, κάτι που δείχνει την τάση να παραμείνει στην ομάδα.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ ο Ράσελ είχε κατά μέσο όρο 18,5 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ με τους Λέικερς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μπουν στα play-in, καθώς τερμάτισαν στην 11η θέση με ρεκόρ 33-49.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024