Ανδρομάχη: «Δε θα άλλαζα κάτι στη συμμετοχή μου στη Eurovision»
Η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision τραγούδησε στην «Ελένη» το «Ela» και μίλησε για την εμπειρία της στον διαγωνισμό
Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (17/05) η Ανδρομάχη.
Η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, μίλησε για τη συμμετοχή της και ερμήνευσε το τραγούδι της, «Ela».
«Η πίεση ήταν πιο πολύ στις πρόβες. Δεν ήταν όλα όπως έπρεπε να είναι. Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία ο ημιτελικός. Προσπάθησα να αποβάλω όλο το άγχος και βγήκα για να το ευχαριστηθώ», είπε.
Η ίδια σημείωσε ότι δε θα άλλαζε κάτι από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, παρόλο που δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο του τελικού.
«Δε θα άλλαζα κάτι. Όλες οι στιγμές μού έχουν μείνει πολύ όμορφα. Αν θα άλλαζα κάτι θα ήταν ότι δεν ξεκουράστηκα όσο θα ήθελα πριν τον ημιτελικό», αποκάλυψε.
Η νεαρή τραγουδίστρια, που ξεκίνησε τη μουσική στα 19 της, εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων.
«Κάνω ένα πρόγραμμα ακουστικό με κιθάρα, πλήκτρα και βιολί και λέμε τα πάντα», σημείωσε.
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
- Λιγότερη δουλειά, περισσότερος τζόγος για την Gen Z
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το τέλος της 14ης αγωνιστικής
- Άνετο βράδυ για την Μπασκόνια (88-78), ο Βιλντόζα έδωσε τη νίκη στην Βίρτους (79-78)
- Πέθανε ο Φρανκ Ο. Γκέρι – Ο αρχιτέκτονας που έκανε το μέταλλο να χορεύει, «ανέστησε» το Μπιλμπάο και έδωσε μορφή στο χάος της ζωής
- Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 79-89: Με οδηγό τον Κλάιμπερν η νίκη των μπλαουγκράνα



