
Μπαρτσελόνα: Ο Άλβες ζήτησε να μείνει τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη του 2022
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Ντάνι Άλβες, ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να αγωνίζεται στην ομάδα μέχρι τον Δεκέμβρη του 2022, ώστε να έχει μια τελευταία ευκαιρία να αγωνιστεί με την Βραζιλία στο Μουντιάλ του 2022.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Ντάνι Άλβες έκανε γνωστή την επιθυμία του στους ιθύνοντες να αγωνιστεί για ακόμη μια χρονιά, ώστε να μπορέσει να φορέσει την φανέλα της Βραζιλίας για μια τελευταία φορά στο Παγκόμσιο Κύπελλο του Κατάρ.
Ο Βραζιλιάνος που επέστρεψε στο Καμπ Νόου τον περασμένο Δεκέμβρη βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Ο Άλβες υπέγραψε συμβόλαιο με απολαβές 100.000 ευρώ, ενώ θα λάμβανε κι ένα μπόνους ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ αν κατάφερνε να αγωνιστεί στο 60% των αγώνων της ομάδας.
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν δημοσίευσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 26 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



