
Α1 Γυναικών: Για τη στέψη ο Ολυμπιακός, για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός
Ημέρα τρίτου τελικού στην Α1 Γυναικών (15:00), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον Ολυμπιακό που προηγείται με 3-2 στη σειρά.
Τρίτος τελικός για την Α1 Γυναικών! Μετά τη μεγάλη νίκη στο βοηθητικό του ΣΕΦ την Τετάρτη (87-54), οι γυναίκες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ έχουν σήμερα την ευκαιρία να τελειώσουν οριστικά τη σειρά και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα απέναντι στον… αιώνιο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό.
Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν σήμερα (15:00) τα ξίφη τους στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», με το σκορ της σειράς να είναι πλέον στο 3-2 υπέρ των «ερυθρόλευκων». Έτσι, ο Ολυμπιακός με νίκη «καθαρίζει» την υπόθεση, κάτι που σημαίνει πως για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, εάν θέλει να συνεχίσει να παλεύει για το πρωτάθλημα.
Μάλιστα, ο Ολυμπιακός με νίκη φτάνει στο νταμπλ, καθώς έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κορομηλάς, Τσολάκος και Κατραχούρας.
- Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές
- Ο Πιτ Χέγκσεθ διάβασε ψεύτικο στίχο της Βίβλου από το… Pulp Fiction στο Πεντάγωνο
- Αεροπορικό σοκ: Η Ευρώπη ξεμένει από καύσιμα, οι εταιρείες καθηλώνουν τα αεροπλάνα
- Κεφαλονιά: Μυστήριο με τα όσα έγιναν πριν λιποθυμήσει η Μυρτώ – Θρίλερ με την εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Μητσοτάκης: Θέλουμε να δούμε μια μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση για τη Γάζα
- Άνοιξε ο δρόμος για την πρόσληψη Δώνη στη Σαουδική Αραβία – Απολύθηκε ο Ρενάρ

