Για ακόμη μια φορά, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Παρότι ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε «όρθιος» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στη φιέστα του, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να επικρατήσει για 11ο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, δίνοντας έτσι συνέχεια στο πολύ κακό σερί που έχει «χτίσει».
Με τη συγκεκριμένη ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ένα «μαύρο» ρεκόρ 57 χρόνων, όταν είχε μείνει για έντεκα σερί ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τη σεζόν 1963/64! Για τον Δικέφαλο του Βορρά πάντως το συγκεκριμένο… κακό έχει συμβεί και πιο παλία.
Τη σεζόν 1959/60, οι «ασπρόμαυροι» είχαν μείνει χωρίς νίκη σε έντεκα σερί ματς σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, ενώ τη σεζόν τη σεζόν 1964/65 είχε μείνει χωρίς νίκη σε 11 σερί ματς πρωταθλήματος.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.