Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποτσετίνο για το μέλλον του: «Πρέπει να δω τον πρόεδρο στο Κατάρ»

Ποτσετίνο για το μέλλον του: «Πρέπει να δω τον πρόεδρο στο Κατάρ»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε για το μέλλον του και τόνισε πως θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν μες τις επόμενες ημέρες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέτριψε εκτός έδρας την Μονπελιέ με 4-0, «διασκεδάζοντας» τις εντυπώσεις, δεδομένου ότι η χρονιά χαρακτηρίζεται ανεπιτυχής, μετά τον πρόωωρο αποκλεισμό στο Champions League.

Βέβαια, οι Παριζιάνοι έχουν κατακτήσει το σαμπιονά και μία αγωνιστική πριν το τέλος του, άπαντες πλέον, καταστρώνουν τα σχέδια τους για την νέα χρονιά.

Ενας απ΄ αυτούς, είναι και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, για τον οποίο, θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα κάθεται στον πάγκο της γαλλικής ομάδας από την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Ο Αργεντινός προπονητής, ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του και έσπευσε να δώσει… ραντεβού στο Κατάρ: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να δω τον πρόεδρο στο Κατάρ. Σίγουρα θα δούμε ο ένας τον άλλον. Αλλά για να το ξεκαθαρίσουμε, ο προγραμματισμός των συναντήσεών μας είναι πάντα ευθύνη των ανωτέρων μας».

Το συμβόλαιο του Ποτσετίνο, λήγει το 2023, όμως το μόνο ζήτημα που παραμένει σε εκκρεμότητα, είναι η αποζημίωση που θα λάβει ο έμπειρος τεχνικός, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τον διάδοχο του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024