Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπυριδοπούλου: «Το αξίζαμε, ήμασταν καλύτερες – Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την Τρίτη»

Σπυριδοπούλου: «Το αξίζαμε, ήμασταν καλύτερες – Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την Τρίτη»

Η Σπυριδοπούλου μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κάλεσε τον κόσμο στη φιέστα, που θα γίνει την Τρίτη (17/5) στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ – Τι είπαν οι Πλουφ και Σταμολάμπρου.

Ένα ακόμα πρωτάθλημα στο μπάσκετ γυναικών έπιασε… λιμάνι, με τα «χρυσά» κορίτσια του Ολυμπιακού να επικρατούν στη Λεωφόρο της αντίστοιχης ομάδας του Τριφυλλιού με 87-79 και να κατακτούν με εμφατικό τρόπο τον φετινό τίτλο. Το 6ο πρωτάθλημα για τις Ερυθρόλευκες τα τελευταία 7 χρόνια, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να κάνει το νταμπλ, αφού νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχε κατακτήσει το Κύπελλο και πάλι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο μίλησαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κάλεσαν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στη φιέστα, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (17/5) στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Άννα Σπυριδοπούλου: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για το νταμπλ, ειδικά μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού. Το αξίζαμε, το ξέρουν όλοι αυτό, είμαστε καλύτερη ομάδα. Μπορεί να μην το δείξαμε στους δύο πρώτους τελικούς, αλλά το αφήσαμε πίσω, δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά στο ΣΕΦ, μια διαφορά που μας έδωσε μεγάλη ώθηση και ψυχολογία, ώστε να πάμε στη Λεωφόρο και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είμαι πολύ περήφανη για τις συμπαίκτριες μου! Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, στη διοίκηση του, τους ευχαριστούμε όλους, γιατί στηρίζουν το γυναικείο μπάσκετ και καταφέρνουν να έχουν τον σύλλογο παντού ψηλά, στην κορυφή. Την Τρίτη θα κάνουμε τη φιέστα μας, θα σηκώσουμε το έκτο μας πρωτάθλημα, θέλουμε τον κόσμο μας μαζί μας, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί έναν ακόμα τίτλο».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Είμαστε ενθουσιασμένες, είμαστε πολύ χαρούμενες για το φινάλε αυτής της σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στόχο τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα, πάντα στόχο την κορυφή. Και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το να πάρουμε το νταμπλ. Στη διάρκεια της σειράς των τελικών κάναμε δύο άσχημα παιχνίδια, όμως πεισμώσαμε και βγάλαμε αντίδραση με μία τεράστια σε έκταση νίκη μέσα στο ΣΕΦ και έπειτα, σήμερα, μέσα στη Λεωφόρο! Μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα, με νταμπλ και παρουσία στη φάση των 8 της Ευρώπης, για αυτό θα το απολαύσουμε. Επιστρέψαμε εκεί όπου μας ανήκει, είμαι περήφανη για τις συμπαίκτριες μου, για όλο το σταφ, για όλο τον Ολυμπιακό. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να πανηγυρίζουμε σήμερα. Περιμένουμε τον κόσμο μας την Τρίτη, για να γιορτάσουμε μαζί τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο, γιατί το κατακτήσαμε στην Κρήτη».

Μισέλ Πλουφ: «Είμαι τόσο περήφανη για αυτή την ομάδα! Είχαμε μία πρόκληση μπροστά μας, μετά την ισοπαλία στη σειρά. Μάθαμε από τα λάθη μας στα δύο πρώτα παιχνίδια και επιστρέψαμε. Είμαστε μια ομάδα γεμάτη μαχήτριες! Παλέψαμε όλες μαζί, σαν πραγματική ομάδα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από το σταφ, μέχρι τις αθλήτριες, όλοι τα δώσαμε όλα! Ήταν τιμή μου να παίζω για αυτό το σύλλογο, αλλά και με αυτές τις συμπαίκτριες, ήταν μια αξέχαστη σεζόν. Πάμε Ολυμπιακέ».

Στέλλα Φουράκη: «Το νταμπλ είναι το επιστέγασμα όλης της προσπάθειας που καταβάλαμε κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής σεζόν. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε βάλει στην αρχή της χρονιάς, να φέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί όπου του αξίζει να είναι, στην κορυφή. Και αυτό για εμάς είναι πολύ σημαντικό! Το νταμπλ είναι αφιερωμένο και στον κόσμο μας, που μας στήριξε σε όλο αυτό το ταξίδι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024