Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Airbnb: Στο μυστικό δωμάτιο του Moulin Rouge

Airbnb: Στο μυστικό δωμάτιο του Moulin Rouge

Η συνεργασία με την Airbnb για μια «εμπειρία ζωής»

Στην κορυφή ενός από τα πιο διάσημα καμπαρέ του κόσμου βρίσκεται ένας κόκκινος ανεμόμυλος. Και μέσα στον ανεμόμυλο βρίσκεται ένα μυστικό δωμάτιο, μη προσβάσιμο μέχρι τώρα από το κοινό.

Τον επόμενο μήνα, ένας επιλεγμένος αριθμός ταξιδιωτών θα μπορέσει να περάσει στο εσωτερικό του, καθώς το Moulin Rouge συνεργάζεται με την Airbnb για να δώσει σε λίγους επισκέπτες την ευκαιρία να μείνουν στο εμβληματικό αυτό καμπαρέ.

Η αίθουσα του ανεμόμυλου έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές μπουντουάρ, τυλιγμένο με παστέλ κουρτίνες και διακοσμημένο περίτεχνα.

Η ευκαιρία που έχει κανείς «μια φορά στη ζωή»

Το Moulin Rouge βρίσκεται στην περιοχή της Μονμάρτρης του Παρισιού. Ο ομώνυμος κόκκινος ανεμόμυλος ήταν βασικό στοιχείο του χώρου από τις απαρχές του, αν και η αρχική κατασκευή κάηκε το 1915. Ο σημερινός ανεμόμυλος χτίστηκε τη δεκαετία του 1920.

Για πολλούς τουρίστες, μια επίσκεψη στην Πόλη του Φωτός δεν είναι πλήρης χωρίς να δουν τον χώρο, ενώ όσοι θέλουν την πλήρη εμπειρία πηγαίνουν μέσα για να παρακολουθήσουν το σόου του  καμπαρέ “Féerie”.

Ο χώρος είναι επίσης το σκηνικό για την ταινία του 2001 “Moulin Rouge!”, η οποία αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον για το καμπαρέ και την ιστορία του και πιο πρόσφατα δημιούργησε μια επιτυχημένη παράσταση στο Μπρόντγουεϊ.

Η πρόσφατη ανακαίνιση του ανεμόμυλου, μετά τη συνεργασία με την Airbnb περιελάμβανε τον στολισμό της ταράτσας δίπλα στον ανεμόμυλο με νεραϊδοφώτα και μια παγόδα, καθιστώντας τον το ιδανικό μέρος για να τραγουδήσετε κάτω από τα αστέρια à la Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Νικόλ Κίντμαν.

Ο Εμανουέλ Μαρίλ, περιφερειακός διευθυντής της Airbnb για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, είπε στο CNN Travel ότι δεν πρόκειται για διαγωνισμό, αλλά μόνο λίγα άτομα θα μπορέσουν τελικά να κάνουν κράτηση.

Κι εάν είστε αρκετά τυχεροί ώστε να «κερδίσετε» ένα κρεβάτι στον ανεμόμυλο για μια νύχτα, θα σας κοστίσει συμβολικά ένα ευρώ (περίπου 1 $).

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για το χώρο μόνο για τρεις νύχτες — 13, 20 και 27 Ιουνίου.

Εκτός από μια νύχτα στον ανεμόμυλο, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το χαρακτηριστικό σόου καμπαρέ του Moulin Rouge και ένα γαλλικό γεύμα τριών πιάτων.

Δεν είναι όλα πολυτέλεια, ωστόσο, καθώς οι επισκέπτες θα πρέπει να αρκεστούν σε μια κοινόχρηστη τουαλέτα.

Οι υποψήφιοι επισκέπτες μπορούν να κάνουν αίτηση για κράτηση από τις 17 Μαΐου σε αυτόν τον σύνδεσμο .  Όποιος θέλει να κάνει κράτηση πρέπει να έχει προφίλ Airbnb και ιστορικό τουλάχιστον τριών θετικών κριτικών από προηγούμενες διαμονές.

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει επίσης να προσκομίσουν απόδειξη αρνητικού τεστ Covid που πραγματοποιήθηκε εντός 72 ωρών από την άφιξή τους κατά το check-in.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024