Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Ζαχάρω, μετά τον θάνατο ενός βρέφους μόλις δύο μηνών.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrisnews.com, οι γονείς κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό και πήγαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.
Εκεί, το ιατρικό προσωπικό παρέλαβε το βρέφος για να του δώσει πρώτες βοήθειες. Όμως μάταια, καθώς παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.
Το βρέφος ήταν ένα από τα δύο δίδυμα που είχαν γεννηθεί πρόωρα.
Μέχρι στιγμής, άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες θανάτου του μωρού, ενώ αναμένονται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).