
Θάνος Καλλίρης: Όταν έσωσε την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό
«Έγινα λίγο εγώ το φως στο “δικό της τούνελ”», σχολίασε με χιούμορ ο τραγουδιστής
Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! ο Θάνος Καλλίρης.
Με αφορμή το νέο του τραγούδι «Θα βγω να διασκεδάσω», ο καλλιτέχνης εκμυστηρεύτηκε διάφορες στιγμές του και αποκάλυψε ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Νικολούλη.
«Είναι από αυτές τις στιγμές που λες «τι θα µπορούσε να συμβεί σε αυτή τη γυναίκα αν δεν ήμουν εγώ εκεί;», είπε για τη στιγμή που την έσωσε από πνιγμό πριν από κάποια χρόνια.
Και πρόσθεσε: «Γιατί δεν υπήρχε κανένας άλλος δίπλα της να τη σώσει. Μόνο εγώ. Είχαµε ταξιδέψει λοιπόν για το Μπράβο Ρούλα στη Ζάκυνθο και µας πήγαν εκδροµή στο Ναυάγιο µε το πλοίο, το οποίο όµως δεν µας άφησε µέχρι την ακτή. Οπότε είτε θα πηγαίναµε εκεί µε βαρκάκι είτε θα κολυµπούσαµε. Θέλαµε –κακώς βέβαια– να κολυµπήσουµε. Είχε φουσκοθαλασσιά».
«Ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να µη νιώθει καλά και να φωνάζει «βοήθεια». Ήµουν ο πιο κοντινός, έσπευσα και τη βοήθησα. Έτσι, έγινα λίγο εγώ το φως στο ‘δικό της τούνελ’», κατέληξε.
- Γερμανία: Νέα άνοδος της ακροδεξιάς AfD – Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για τον καγκελάριο Μερτς
- «Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς – Τα δεδομένα για Φρανσίκο και Μοντέρο» (pic)
- Τζάκσον Πόλοκ: Ρεκόρ 181 εκατ. δολαρίων για έργο-ορόσημο της αφηρημένης τέχνης
- Ο ‘Ομπλακ «βλέπει» να χάνει τα 10 εκατ. και άνοιξε την πόρτα από την Ατλέτικο Μαδρίτης
- Ρόδος: Συγκλονίζει ο αδερφός της 57χρονης μητέρας που σκοτώθηκε στο τροχαίο – «Χάσαμε δύο αγαπημένα πρόσωπα που δεν έφταιγαν»
- Εκλογή των επικεφαλής της Ομάδας Αλήθειας στη ΝΔ – Όταν η προπαγάνδα γίνεται κανονικότητα




