Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Superleague, με τον κόσμο των ερυθρόλευκων να έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια για το ματς.
Η ζήτηση για τα εισιτήρια στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του βορρά και φυσικά για τη φιέστα μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν τεράστια και όπως ήταν λογικό η αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη θα είναι sold out.
Οι Πειραιώτες θα γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο τους και το 47ο συνολικά στην ιστορία τους.
Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα εδώ και τρεις αγωνιστικές και μαθηματικά, ενώ βρίσκεται δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των play off στο +19 από τον σημερινό αντίπαλο του και τη δεύτερη θέση.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκονται πολλές οικογένειες και παιδιά, ενώ θα ακολουθήσει μετά το ματς ένα φαντασμαγορικό θέαμα με τη στέψη των πρωταθλητών.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.