Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ινδονησία: Κατέρρευσαν νεροτσουλήθρες σε water park – Τα παιδιά έπεφταν στο κενό

Ινδονησία: Κατέρρευσαν νεροτσουλήθρες σε water park – Τα παιδιά έπεφταν στο κενό

Το περιστατικό είναι τρομακτικό και το βίντεο με τα παιδιά να πέφτουν ένα ένα στο κενό, είναι ακόμη τρομακτικότερο.

Πολλά παιδιά μαζί με τους γονείς τους είχαν πάει για να διασκεδάσουν στο water par «Kenjeran» που βρίσκεται στην πόλη Σουρουμπάγια της Ινδονησίας. Τίποτε δεν προμήνυε ότι επρόκειτο να εξελιχθεί μια τραγωδία.

Τον περισσότερο κόσμο (παιδιά και έφηβοι στην πλειοψηφία τους) από όλες τις δραστηριότητες τον τραβούσε η μεγάλη νεροτσουλήθρα. Ξεκινούσε από πολύ ψηλά και φιδογύριζε καθώς κατέβαινε προς την πισίνα.

Όλοι περίμεναν υπομονετικά στην ουρά μέχρι να μπουν στην τσουλήθρα ενώ στη βάση της κάποιοι είχαν βγάλει τα κινητά και κατέγραφαν τους φίλους τους που ήταν μέσα.

Διαλύθηκε

Και ξαφνικά έγινε η καταστροφή. Ένα κομμάτι από την νεροτσουλήθρα διαλύθηκε και κατέρρευσε. Το νερό που έρεε μέσα άρχισε να χύνεται έξω. Και ξαφνικά άρχισαν να πετάγονται κενό, παιδιά ένα προς ένα τα οποία ακολουθούσαν.

Κάποια ήταν τυχερά και έπεφταν στα νερά της πισίνας, κάποια άλλα όμως έπεφταν έξω από το νερό. Ευτυχώς το σημείο που διαλύθηκε η κατασκευή δεν ήταν σε μεγάλο ύψος.

Συνολικά τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο 16 παιδιά. Κάποια από αυτά μάλιστα είχαν σπασίματα στα κόκαλα κυρίως στη λεκάνη και τα πόδια. Αμέσως έφτασε και η αστυνομία που με συνοπτικές διαδικασίες έβαλε λουκέτο στο πάρκο.

Οι εμπειρογνώμονες διαπίστωσαν ότι τα μέρη της νεροτσουλήθρας που κατέρρευσαν δεν είχαν υποστεί ποτέ τους κάποια συντήρηση και είχαν φθαρεί με την πάροδο του χρόνου με αποτέλεσμα να «ανοίξουν».

Από την άλλη οι υπεύθυνη του πάρκου θέλησαν να αποποιηθούν των ευθυνών και είπαν ότι όλες οι δραστηριότητες είχαν συντηρηθεί κανονικά πριν από 9 μήνες  και πως η νεροτσουλήθρα κατέρρευσε επειδή ο υπεύθυνος που βρίσκεται πάντα στην αρχή της και λέει πότε θα μπει ο «επόμενος» δεν το τήρησε και την υπερφόρτωσε.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024