Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG A 45 και CLA 45 Edition 55: Εορταστική διάθεση… επιδόσεων

Mercedes-AMG A 45 και CLA 45 Edition 55: Εορταστική διάθεση… επιδόσεων

Με αφορμή τα 55α γενέθλιά της, η AMG παρουσιάζει δύο νέες, εξοπλιστικά πλουσιότερες εκδόσεις των A και CLA 45 Coupe και Shooting Brake που υπόσχονται μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική αισθητική –και όχι μόνο

O βελτιωτικός οίκος που είναι συνώνυμος με τον κόσμο επιδόσεων δια χειρός Mercedes-Benz κλείνει φέτος τα 55 του χρόνια και τιμά την επέτειο με μια σειρά ειδικών εκδόσεων με τα διακριτικά Edition 55 που φιλοδοξούν να προσφέρουν ακόμα κάτι παραπάνω στους λάτρεις του Affalterbach.

Μετά τις Edition 55 των Α 35, CLA 35 αλλά και G63, τις εορταστικές προσθήκες συμπληρώνουν οι A 45 και CLA 45 σε coupe και την πρακτικότερη shooting brake έκδοση. Οι τρεις εκδόσεις Edition 55 ενσωματώνουν στο βασικό τους εξοπλισμό το πακέτο ΑΜG Aerodynamic το οποίο μετασχηματίζει επί το επιθετικότερο το μπροστινό και πίσω τμήμα των μοντέλων, προσθέτοντας νέα και πιο τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα καθώς και νέους αεραγωγούς.

Πλην της πιο απειλητικής και σπορ εμφάνισης, τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα συμβάλλουν και στην ακόμα δυναμικότερη οδική συμπεριφορά των hot εκδόσεων καθώς όπως σημειώνει η AMG δεν πρόκειται για στοιχεία απλού εντυπωσιασμού αλλά για ουσιώδη «συστατικά» τα οποία έχουν εξελιχθεί στην αεροδυναμική σήραγγα.

Την εικόνα συμπληρώνει το Night Package, το γνώριμο πακέτο εξοπλισμού που επίσης αποτελεί μέρος των de facto χαρακτηριστικών των τριών εκδόσεων και «βάφει» σε σκούρο χρώμιο στοιχεία όπως η γρίλια Panamericana, οι απολήξεις της εξάτμισης και τα διακριτικά της έκδοσης. Οι δυνητικοί ιδιοκτήτες των Edition 55 μπορούν να συμπληρώσουν την σκοτεινή διάθεση των εκδόσεων με την επιλογή της μαύρης απόχρωσης Cosmos Black Metallic που απεικονίζεται και στις πρώτες εικόνες των μοντέλων. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής λευκής απόχρωσης Digital White Metallic η οποία δίνει το στίγμα της σπορ διαφορετικότητας μέσω της αντίθεσης.

Από τις νέες επιλογές, εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελούν οι τροχοί των 19 ιντσών σε φινίρισμα Titanium Grey και το λογότυπο Edition 55 στην πλήμνη ενώ οι σχεδιαστές του Affalterbach έχουν προσθέσει στην εξίσωση ένα ρετρό όσο και αγωνιστικής έμπνευσης αυτοκόλλητο που διατρέχει τα κατώτερα πλευρικά τμήματα του αμαξώματος.

Η πολεμική-εορταστική διάθεση συνεχίζει και στο εσωτερικό όπου εκτός από την αφθονία σε λογότυπα Edition 55, κυριαρχούν οι δίχρωμες επενδύσεις από δέρμα, το χαρακτηριστικό διακριτικό που δείχνει την ευθεία στο τιμόνι, φωτεινά λογότυπα AMG κόκκινου χρώματος ακόμα και βελούδινα πατάκια με κόκκινες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις συστάσεις οι εκδόσεις Edition 55 θα είναι (αναμενόμενα) διαθέσιμες ως τον Δεκέμβριο του 2022 και οι τιμές τους στη Γερμανία αυξάνουν κατά 12.614 και  14.280 (S) ευρώ τις ήδη γνωστές τιμές της hot τριπλέτας.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024