Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πύργος: Εξαφανίστηκε ο Θύμιος που τον «βάφτισαν» serial killer με τσεκούρι

Πύργος: Εξαφανίστηκε ο Θύμιος που τον «βάφτισαν» serial killer με τσεκούρι

Στις αρχές Μαϊου ο Θύμιος φαίνεται πως έπεσε για μια ακόμα φορά θύμα μιας τέτοιας επίθεσης

Η είδηση ότι ένας άνδρας στον Πύργο Ηλείας κυκλοφορεί τα ξημερώματα κυνηγώντας πολίτες με πριόνι και ρόπαλο έκανε τον γύρο των ΜΜΕ στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η πραγματικότητα απέχει από την ιστορία που κυκλοφόρησε.

Πίσω από την ιστορία του ανθρώπου που αρκετοί έσπευσαν να εμφανίσουν ως μανιακό κρύβονται τραγικά γεγονότα. Γεγονότα που ακόμη κι αν δεν δικαιολογούν την συμπεριφορά του, μαρτυρούν το μέγεθος της τραγωδίας που ο ίδιος βιώνει.

Η τραγική ιστορία

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 40χρονος Θύμιος, μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή όπως όλοι. Τότε, όμως, από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξαν όλα.

Ευρισκόμενος στην Τρίπολη όπου ζούσε και εργαζόταν, είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε το οποίο εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, τού στέρησε και το μισό του πρόσωπο αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει.

Έχοντας χάσει τη δουλειά, τους φίλους και το χαμόγελό του, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πύργο και να ζήσει με το πολύ μικρό επίδομα που λαμβάνει το οποίο μόλις και μετά βίας αρκεί για την επιβίωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» τόσο από κατοίκους της περιοχής όσο και από αστυνομικές πηγές, στις αρχές Μαϊου ο Θύμιος φαίνεται πως έπεσε για μια ακόμα φορά θύμα μιας τέτοιας επίθεσης. Αυτή ήταν που όπλισε το χέρι του κυνηγώντας νεαρούς στον Πύργο.

Περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν και κάνοντας έκκληση για την παροχή βοήθειας, ο Θύμιος μιλώντας στην ΟΡΤ το 2011 βουρκωμένος και με τρεμάμενη φωνή είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει».

«Θα ήθελα να με πάρει τηλέφωνο ένας γιατρός να με δει και να μου πει τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο» είχε πει ο ίδιος.

Εξαφανίστηκε ο Θύμιος

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», ο 40χρονος άνδρας είναι άφαντος, αφού η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη του που αγνοούνται από την περασμένη Τετάρτη, όταν και εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Α.Τ. Πύργου προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν την ζωή «κόλαση» για ένα στόρι στο Instagram.

Αναφορικά με το προαναφερθέν ιστορικό για το τσεκούρι, πληροφορίες που μεταδίδει η εφημερίδα κάνουν λόγο για ένα εξαρχής στημένο σκηνικό για λόγους δημοσιότητας, το οποίο στην συνέχεια συνοδεύτηκε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία. Οι Αρχές μετά την καταγγελία έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση παρά μόνο αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας χωρίς όπως αποδείχτηκε ιδιαίτερο λόγο…

Την επόμενη μέρα του περιστατικού, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο τα βίντεο και τα δημοσιεύματα, ο 40χρονος άνδρας μετέβη στο Τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό και εμφανίστηκε ξανά στις 4 Μαΐου μετά τα δημοσιεύματα και τα βίντεο, ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον προστατεύσουν γιατί, όπως τους τόνισε, καθημερινά γινόταν αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών, με την διαφορά ότι τώρα το έστησαν για το Instagram, αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία και κινητοποιώντας τις Αρχές.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024