Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δέκα άγνωστες σχέσεις επώνυμων Ελλήνων που δεν περίμενες να μάθεις

Δέκα άγνωστες σχέσεις επώνυμων Ελλήνων που δεν περίμενες να μάθεις

Αλήθεια ή ψέματα; Σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα μάθουμε ποτέ

Νέοι έρωτες, σχέσεις που καταλήγουν σε γάμο, επεισοδιακοί χωρισμοί.

Εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές σε κάθε εποχή «τρελαίνονται» για αποκαλύψεις που αφορούν την ερωτική ζωή των διάσημων Ελλήνων και δεν χάνουν ευκαιρία για αποκλειστικά δημοσιεύματα.

Υπάρχουν ωστόσο έρωτες που είτε μάθαμε πολλά χρόνια μετά το τέλος τους, είτε ποτέ δεν μάθαμε αν υπήρξαν στην πραγματικότητα.

Ερωτευμένοι διάσημοι της σόου μπιζ άλλες φορές μας ξάφνιασαν με προσωπικές τους εξομολογήσεις και άλλες φορές μας άφησαν κυριολεκτικά στο σκοτάδι

Ακολουθούν 10 σχέσεις επώνυμων Ελλήνων που έμειναν για χρόνια επτασφράγιστο μυστικό ή απλά παρέμειναν φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Δήμητρα Παπαδοπούλου – Γιώργος Γιαννόπουλος

Tην εποχή των Απαράδεκτων, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε σχέση με έναν ηθοποιό που ακόμα δεν είχε γίνει γνωστός στο κοινό.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος ήταν ζευγάρι με τον συνάδελφό της Γιώργο Γιαννόπουλο πολύ πριν εκείνος παίξει σε πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Δέκα χρόνια έμειναν μαζί οι δύο ηθοποιοί και ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έχουμε την καλύτερη σχέση τώρα, μιλάμε και είμαστε φίλοι. Με τη Δήμητρα ήμασταν μαζί 10 χρόνια και πήρα από εκείνη πολλά πράγματα, όπως φαντάζομαι κι εκείνη από εμένα. Όταν ήταν το σίριαλ ‘Οι απαράδεκτοι’ στο πικ του και ήμασταν διακοπές στη Σύρο, ερχόταν ένα τσούρμο από παιδάκια να γνωρίσουν τη Δήμητρα. Έβλεπα μπροστά μου πώς γίνεται να χτίζεται ένας σταρ».

Έλενα Τσαβαλιά – Τάσος Περζικιανίδης

Ηθοποιοί και οι δύο και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι στα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα. Η Έλενα Τσαβαλιά, σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, υπήρχε για χρόνια ζευγάρι με τον ηθοποιό Τάσο Περζικιανίδη.

Ο ηθοποιός, που μας συστήθηκε μέσα από τη σειρά του MEGA «Εμείς κι Εμείς» ως Χάμπο έκανε ήδη κάποιους ρόλους σε επιθεωρήσεις, ενώ η Τσαβαλιά ήταν τότε στο ξεκίνημά της.

Ρούλα Κορομηλά – Άγγελος Διονυσίου

Ο επόμενος διάσημος και γοητευτικός κύριος κέρδισε την καρδιά της Ρούλας Κορομηλά. Η παρουσιάστρια είχε πια αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της και ο Άγγελος Διονυσίου είχε ήδη διαγράψει σημαντική πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο όταν ερωτεύτηκαν. Η σχέση τους ήταν σύντομή και δεν είχε την εξέλιξη που και οι δύο θα ήθελαν.

Εύα Κοτανίδη – Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός Κατσούλης για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη. Ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο.

Χριστίνα Πολίτη – Τζώνυ Καλημέρης

Αίσθηση είχε προκαλέσει η αποκάλυψη της Χριστίνας Πολίτη ότι πριν πολλά χρόνια είχε σχέση με τον Τζώνη Καλημέρη. Ο έρωτας τους, όμως, δεν προχώρησε και οι δυο τους παρέμειναν δύο καλοί φίλοι.

«Όλη η Αθήνα ήξερε πως έβγαινα με τον Καλημέρη. Αφού είχαμε σχέση δύο χρόνια. Ο Τζώνη ήταν από τις καλύτερες σχέσεις της ζωής μου. Εξαιρετικός άνθρωπος γι’ αυτό και τώρα κάνουμε πολύ παρέα. Με βοήθησε αρκετά όταν είχε αρρωστήσει ο πατέρας μου, τότε ήμουν και μικρή και μου στάθηκε», είχε δηλώσει η δημοσιογράφος.

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Νίκος Γαλανός

Πριν μερικά χρόνια, ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από το Πρωινό mou έφερε στο φως την άγνωστη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με το Νίκο Γαλανό, ωστόσο, δεν το έκανε και με τον πιο… κομψό τρόπο, αφού αναφέρθηκε τόσο στους τσακωμούς του ζευγαριού, όσο και στις… ερωτικές τους επιδόσεις.

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κάναμε 4-5 ταινίες και αρκετά θεατρικά, είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Μετά από κάποια χρόνια που η Αλίκη αποφάσισε να αλλάξει παρτενέρ και να μην παίζει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ήταν αναμενόμενο ότι όποιος πήγαινε μοιραία θα ακολουθούσε ένα έτσι γκελ στον πολύ κόσμο. Της Αλίκης της άρεσε να φλερτάρει με όλο τον κόσμο.

Ήταν ένας άνθρωπος που τη γέμιζε αυτό, της πήγαινε. Όπως της άρεσε το χειροκρότημα, ήθελε να είναι επιθυμητή. Και το θεωρώ πολύ φυσιολογικό για κάθε γυναίκα και για κάθε άντρα. Δεν υπήρξαμε ποτέ ζευγάρι, μείναμε φίλοι. Δεθήκαμε πολύ με την Αλίκη, υπήρξε αληθινή φιλία μεταξύ μας. Εγώ σεβάστηκα την Αλίκη ακόμα και μετά τον θάνατό της. Δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα για κανέναν άνθρωπο», είχε πει ο Νίκος Γαλανός για την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο “Ενώπιος Ενωπίω” διαψεύδοντας ότι είχαν σχέση.

Μάνια Ντέλου – Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης την εποχή που έκανε το “Κομφούζιο” είχε σχέση με το τότε top model, Μάνια Ντέλου. Η σχέση τους, όμως, έληξε άδοξα το 1997 και όπως έλεγαν τότε, είχε στοιχίσει στον μετέπειτα “mr. Εργένη” της τηλεόρασης.

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου – Μάριος Φραγκούλης

Ήταν ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια ωστόσο κανένας δεν το είχε αντιληφθεί.

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, είχε μιλήσει σε πρωινή εκπομπή του Alpha για την σχέση που διατηρούσε με τον Μάριο Φραγκούλη και εκμυστηρεύτηκε πως είχαν φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο.

«Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Με τον Μάριο Φραγκούλη ήμασταν μαζί δέκα χρόνια… Ήμασταν μαζί ουσιαστικά από τότε που ήμουν δεκαέξι χρονών… Φτάσαμε ένα σκαλοπάτι πριν την εκκλησία, αλλά ήμασταν πολύ μικροί και χωρίσαμε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Έβελυν Καζαντζόγλου – Γιώργος Σαμαράς

Καζαντζόγλου και Σαμαράς λέγεται ότι έζησαν έναν φλογερό έρωτα το καλοκαίρι του 2008. Μάλιστα ένα χρόνο αργότερα γραφόταν ότι οι δυο τους τα έχουν ξαναβρεί, μετά από ένα διάστημα που πέρασαν χωριστά.

Κλέλια Ρένεση – Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Η Κλέλια Ρένεση και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ήταν ζευγάρι. Οι δυο τους σύμφωνα με τη δημοσιεύματα, έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, πριν από αρκετά χρόνια. Το 2010 βρέθηκαν μαζί στους «Άγαμους θύτες», αλλά και στα γυρίσματα της κωμικής ταινίας «Ζητείται ψεύτης», στην οποία εκείνος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024