Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάτσκε για Χάαλαντ: «Σε 113 χρόνια ιστορίας, τα 111 παίζουμε χωρίς αυτόν»

Βάτσκε για Χάαλαντ: «Σε 113 χρόνια ιστορίας, τα 111 παίζουμε χωρίς αυτόν»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ μίλησε για την αποχώρηση του Νορβηγού και τόνισε ότι η γερμανική ομάδα υπήρχε και πριν τον Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέρασε ιατρικά, στη Μάντσεστερ Σίτι, με την αγγλική ομάδα να πληρώνει τη ρήτρα, ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ, στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και να κάνει δικό της τον Νορβηγό επιθετικό.

Την ίδια στιγμή, στη Ντόρτμουντ είναι σίγουροι πως θα αναπληρώσουν το κενό του Χάαλαντ, με τον εκτελεστικό διευθυντή, τον Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε να λέει το εξής: «Η Ντόρτμουντ έχει ιστορία 113 χρόνων και στα 111 από αυτά παίζουμε χωρίς τον Χάαλαντ. Να είναι όλοι βέβαιοι πως ακόμη κι αν ο Έρλινγκ μάς αφήσει, θα βρούμε τον επόμενο, 100%. Είχαμε τον Λεβαντόφσκι και μας άφησε το 2014, αλλά συνεχίσαμε και τότε».

Ο διάδοχός του δεν μπορεί να είναι κάποιος παίκτης που έχει ήδη ξεχωρίσει στο υψηλό επίπεδο. «Αν κάποιος παίζει πολύ καλά, θα πρέπει να ανταγωνιστούμε με τα μεγάλα κλαμπ που έχουν ολιγάρχες και Άραβες από πίσω. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη για έναν 18χρονο», ανέφερε.

Στάθηκε, δε, στο χαρακτηριστικό παράδειγμα του Τζουντ Μπέλινγκαμ που αποκτήθηκε στα 17 του από την Μπορούσια και τώρα «σφάζονται» για τον Άγγλο μέσο πολλές ομάδες. «Λατρεύει να παίζει για τη Ντόρτμουντ, γιατί πάντα έχουμε 80.000 κόσμο στο γήπεδο και το κλαμπ μας ξέρει πώς να διαχειρίζεται νεαρούς παίκτες», είπε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024