Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Βελιγραδίου: «Θέλω να πάρει τη Euroleague ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Βελιγραδίου: «Θέλω να πάρει τη Euroleague ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκολα Νικοντίγεβιτς τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα είναι φαινομενικά το φαβορί, αλλά ο ίδιος θα ήθελε να δει τον Ολυμπιακό να σηκώνει τη φετινή Euroleague, στο Final 4 που θα γίνει στο Βελιγράδι.

Στο πλευρό του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο… δήμος Βελιγραδίου, με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της σερβικής πρωτεύουσας, Νίκολα Νικοντίγεβιτς, να εκφράζει την επιθυμία του οι Ερυθρόλευκοι να κατακτήσουν τη φετινή Euroleague!

Λίγες ημέρες πριν το Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι, ο Νίκολα Νικοντίγεβιτς, τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαινομενικό φαβορί, αλλά ο ίδιος θα ήθελε να δει τον Ολυμπιακό να σηκώνει το ευρωπαϊκό.

«Από την αρχή που αποσύρθηκε το Βερολίνο από τη διοργάνωση του Final Four, λόγω των περιορισμών, όλοι ελπίζαμε να επιβεβαιωθεί η φήμη για το Βελιγράδι. Πρώτα απ’ όλα, θα έχουμε στον έναν ημιτελικό το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, ένα παιχνίδι που δεν το παρακολουθούν μόνο στην Ισπανία, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Στον δεύτερο ημιτελικό, θα είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα παίξει σε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα λόγω των χιλιάδων Ελλήνων οπαδών που θα έρθουν, αλλά και των σχέσεων που έχει η ομάδα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στη συνέχεια, περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στον τελικό», δήλωσε αρχικά ο Νίκολα Νικοντίγεβιτς και πρόσθεσε: «Θα δούμε. Για να είμαστε ειλικρινείς η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, γιατί έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Επίσης, είναι οι Ρεάλ με την Εφές, που ξέρουν πως να παίρνουν τίτλους, αλλά η… καρδιά μου λέει Ολυμπιακός! Όπως και να ‘χει, ανυπομονούμε να δούμε αυτά τα ματς».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024