«Μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο από τη ρίζα; ΒΙΟ – ΛΟΓΙΚΑ μπορείς». Το κεντρικό μήνυμα της νέας καμπάνιας του Βιολογικού Χωριού, του μεγαλύτερου δικτύου καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, επιχειρεί να απαντήσει στις – υπαρξιακές πλέον – αγωνίες μας για το μέλλον. Και είναι κάτι παραπάνω από ένα slogan: εκφράζει μια ολόκληρη φιλοσοφία, επί της οποίας έχουν δημιουργηθεί τα καταστήματα της εταιρείας, αλλά και το ίδιο το επιχειρηματικό της μοντέλο.

Κάτι παραπάνω από διατροφή

Οι σύγχρονες προκλήσεις είναι τόσο μεγάλες, ώστε να μας κάνουν να αισθανόμαστε μικροσκοπικοί μπροστά τους. Όμως στην πραγματικότητα, κάθε καθημερινή μας κίνηση μπορεί να λειτουργήσει αθροιστικά, έχοντας σημαντική επίδραση στον πλανήτη μας. Και το πιάτο μας όχι απλώς δεν είναι η εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα, αλλά μπορεί να γίνει η βάση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Ποιότητα ζωής στο τραπέζι μας

Στην καρδιά της φιλοσοφίας του Βιολογικού Χωριού, βρίσκεται ακριβώς η ικανότητα των καταναλωτών να βελτιώνουν μέσω των επιλογών τους την υγεία τους, αλλά και την υγεία του πλανήτη. Επενδύοντας αποκλειστικά σε αγνά, βιολογικά προϊόντα, απαλλαγμένα από χημικά πρόσθετα και παρασκευάσματα, το δίκτυο καταστημάτων καταφέρνει εδώ και χρόνια να μας ταξιδεύει σε ένα υγιεινό διατροφικό παρελθόν, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής μας. Ταυτόχρονα, μας επιτρέπει να συμβάλουμε στην προστασία του πλανήτη, τοποθετώντας στο καλάθι μας προϊόντα με οικολογική συνείδηση. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που θεωρείται top of mind destination για αγορές βιολογικών προϊόντων και προϊόντων ειδικής διατροφής.

Σταθερή προσήλωση στην αλλαγή

Το ελληνικό κοινό έχει ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα για αλλαγή νοοτροπίας – και με το παραπάνω. Απόδειξη για αυτό, η διαρκής εξέλιξη και διεύρυνση του δικτύου του Βιολογικού Χωριού, που πλέον απαριθμεί 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα – με πιο αξιοσημείωτες προσθήκες τα καταστήματα που εγκαινιάστηκαν στην πόλη της Πάτρας (Κορίνθου 221-223) και στην Λάρισα (Αλέξανδρου Παπαναστασίου 95-97), τα οποία είναι τα πρώτα εκτός του νομού Αττικής. Τις πόρτες τους στο κοινό άνοιξαν πρόσφατα και τα καταστήματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Λ. Αλεξάνδρας 128, Αμπελόκηποι), της Λυκόβρυσης (Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου 74) και του Πειραιά (Κολοκοτρώνη 116 & 2ας Μεραρχίας) – το δεύτερο Βιολογικό Χωριό που έχουν στη διάθεσή τους οι Πειραιώτες. Και όλα δείχνουν ότι η αλματώδης ανάπτυξη θα συνεχίζεται για καιρό.

Η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία: από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, το Βιολογικό Χωριό επιμένει στη δημιουργία κορυφαίων αγοραστικών εμπειριών. Στελεχωμένο με έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό, καταφέρνει να παρέχει υψηλού επιπέδου προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και να λύσει κάθε απορία των καταναλωτών που συστήνονται για πρώτη φορά με τον κόσμο των βιολογικών & οικολογικών προϊόντων. Ταυτόχρονα, μέσα από τα Vegan γεύματα “Crudo” που θα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα του Βιολογικού Χωριού, δημιουργημένα από 100% φυσικές και βιολογικές πρώτες ύλες, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η υγιεινή διατροφή μπορεί να γίνει και 100% νόστιμη.

Από τη θεωρία στην πράξη

Τι σημαίνουν για εσένα όλα αυτά; Ότι στα ράφια των καταστημάτων Βιολογικό Χωριό θα βρεις περισσότερους από 6.500 πιστοποιημένους κωδικούς vegan, vegetarian και οικολογικών προϊόντων – ενώ το ίδιο ισχύει και για το e-shop του δικτύου. Όποιες και αν είναι οι διατροφικές ανάγκες ή επιλογές σου, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα καταφέρεις να την καλύψεις, μέσα από τα αμέτρητα προϊόντα που σου προσφέρει σε βιολογικά, τρόφιμα, vegan, vegetarian, gluten free, sugar free, plant based, keto, χωρίς λακτόζη, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης υψηλής διατροφικής αξίας, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ready to eat γεύματα, είδη προσωπικής υγιεινής, παιδικά και οικολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας.

.

Έτσι θα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κάθε υλικό που μπαίνει στο πιάτο της οικογένειάς σου προέρχεται από 100% οργανικές καλλιέργειες και, αν πρόκειται για κρέατα και πουλερικά, έχει εκτραφεί αποκλειστικά με βιολογικές τροφές. Με λίγα λόγια, θα ξέρεις ότι κάθε σου μπουκιά δεν είναι απλώς ευεργετική για τον οργανισμό σου, αλλά μακροπρόθεσμα συμβάλλει στην ίδια την υγεία του πλανήτη που μας φιλοξενεί.

#biologikoxorio #allazoumetonkosmo