Πρόστιμο 100.000 ευρώ επέβαλε η Διυπηρεασιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) μετά από έλεγχο σε αποθήκη προμηθευτών ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Αττική.
Συγκεκριμένα, στελέχη της διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, της ΔΙΜΕΑ διενήργησαν έλεγχο σε αποθήκη προμηθευτών ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Αττική, σε συνέχεια των προηγούμενων ελέγχων της υπηρεσιας στη κέντρο της Αθήνας.
Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν (σε ανακύκλωση) 9.208 τεμάχια απομιμητικών τσαντών και μασκών προστασίας με εμπορικά σήματα μεγάλων διεθνών επιχειρήσεων και επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 ευρώ.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων