
Φυλακές Μαλανδρίνου: Κρατούμενοι μαχαίρωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο
Ένας άνδρας 35 ετών, σωφρονιστικός υπάλληλος, βρέθηκε μαχαιρωμένος το βράδυ της Δευτέρας στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου.
Αιματηρό επεισόδιο με θύμα 35χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο, είχαμε χθες το βράδυ στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου.
Σύμφωνα με το LamiaReport, δύο κρατούμενοι ηλικίας 34 και 37 ετών, απείλησαν αρχικά με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 35χρονο και στη συνέχεια ο δεύτερος εξ αυτών, τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα.
Επενέβησαν οι συνάδελφοί του και ο άτυχος φύλακας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας όπου και νοσηλεύεται.
Το συγκεκριμένο μαχαίρι κατασχέθηκε, ενώ αργότερα το βράδυ από κοινού, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, αστυνομικοί και εξωτερική φρουρά, έκαναν έλεγχο στο θάλαμο των δύο κρατουμένων όπου βρήκαν ακόμη και κατάσχεσαν ένα αυτοσχέδιο σουβλί και ένα κατσαβίδι.
Οι δύο δράστες, εκτίουν πολυετείς ποινές κάθειρξης για ληστείες.
Την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Δωρίδας.
- Παλαιστίνη: Ο Μαρουάν Μπαργούτι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος από τη φυλακή, λέει το Sky News Arabia
- Γεροβασίλη: Απερίφραστη καταδίκη για δολοφονία Βάγιας Νέστορα αλλά καμία ανοχή στο κυβερνητικό χωνευτήρι της προπαγάνδας
- Φωτιά στην Ανάβυσσο
- Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2026 για 6η συνεχή χρονιά
- Τι είπε ο Κολίνα για το ακυρωθέν γκολ της Γερμανίας
- Χάος στη Γαλλία: Ουρές, ξύλο και πανικός για ένα κλιματιστικό εν μέσω καύσωνα


