
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-2: Προβάδισμα για τον Δικέφαλο στον πρώτο τελικό
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 σετ, είδε τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει σε 2-2, όμως τελικά επικράτησε του «τριφυλλιού» με 3-2 και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του League Cup.
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μετά τον πρώτο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», που διεξήχθη στο κλειστό της Πυλαίας και διήρκεσε πάνω από 2,5 ώρες.
Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε 2-0 σετ αλλά τελικά επιβλήθηκε των «πράσινων» με 3-2 κι έτσι ο τίτλος θα κριθεί στην Αθήνα, στη δεύτερη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην έδρα του Παναθηναϊκού, την Παρασκευή 13 Μαΐου.
Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά στην Ιστορία τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση, σε ένα πρόωρο Super Cup μεταξύ του Κυπελλούχου ΠΑΟΚ και του πρωταθλητή Παναθηναϊκού.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε για τρίτη φορά σε τελικό του League Cup και διεκδικεί τον πρώτο τίτλο, ενώ οι πρωταθλητές «πράσινοι» παίζουν για δεύτερη φορά και διεκδικούν το δεύτερο τίτλο στην ιστορία του θεσμού, μετά το 2020.
Τα σετ: 28-26, 25-20, 22-25, 22-25, 15-9.
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
