«Ο Ρεϊνσχρέιμπερ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός»
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Ισραήλ, ο Ρόι Ρεϊνσχρέιμπερ θα σφυρίξει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ (11/5).
Τον 41χρονο διαιτητή Ρόι Ρεϊνσχρέιμπερ στέλνουν οι Ισραηλινοί στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (11/5, 21:00).
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ, ο Ρόι Ρεϊνσχρέιμπερ επιλέχθηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για να διευθύνει το ντέρμπι των αιωνίων για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Το «Sport5.co.il» τονίζει ότι ο Βρετανός αρχιδιαιτητής έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους Ισραηλινούς διαιτητές και γι’ αυτό επέλεξε τον Ρόι Ρεϊνσχρέιμπερ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 41χρονος, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, εάν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ στο Ισραήλ, θα σφυρίξει για τρίτη φορά στην καριέρα του σε παιχνίδι της Super League, καθώς είχε διευθύνει το φετινό Αρης – ΠΑΣ Γιάννινα (σ.σ 0-5 για την 10η αγωνιστική, 20/11/21) και πέρσι το Αρης-Ολυμπιακός 1-1 για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ (5/5/2021).
Τη φετινή σεζόν ο Ρεϊνσχρέιμπερ έχει διευθύνει μεταξύ άλλων δύο παιχνίδια των ομίλων του Europa League. To Φερεντσβάρος-Μπέτις 1-3 και to Μίντιλαντ-Ερυθρός Αστέρας 1-1. Στο Ισραήλ έχει διευθύνει 16 ματς, έχοντας δώσει 108 κίτρινες, 4 κόκκινες και δύο πέναλτι. Απομένει να φανεί εάν τα ρεπορτάζ των Ισραηλινών επιβεβαιωθούν και εάν ο 41χρονος θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442