Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0: Κουνάει σεντόνι…

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0: Κουνάει σεντόνι…

Χάρη σε ένα πέναλτι του Καράσκο η Ατλέτικο επικράτησε με 1-0 της αδιάφορης Ρεάλ και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Champions League.

«Αγκαλιά» με το… σεντόνι η Ατλέτικο! Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε είχε το κίνητρο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρεάλ που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και σε ένα ανοιχτό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Καράσκο.

Στο +6 από την πέμπτη Μπέτις οι «ροχιμπλάνκος» που με τρία ματς να απομένουν για το φινάλε της La Liga είναι πολύ κοντά στη έξοδό τους στο Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές, με τον Καράσκο να έχει μία καλή στιγμή στο 8ο λεπτό ο Καρασκό και στο 40′ ο Βέλγος έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κούνια από τον Βαγιέχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε πολύ, με τις δύο ομάδες να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες. Κυριότερη το δοκάρι του Καράσκο στο 77′, με τον Γκριεζμάν να σπαταλά επίσης σημαντικές ευκαιρίες ενώ για τη Ρεάλ που πίεσε στα τελευταία λεπτά, υπήρχε πάντα ο Όμπλακ που έμοιαζε ανίκητος και κράτησε το μηδέν όποτε χρειάστηκε.

Aτλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Βρσάλικο, Χιμένεθ, Ρεϊνίλντο (72’ Φελίπε), Κοντογκμπιά, Κόκε, Καρασκό (90+3′ Λόντι), Γιορέντε, Κορέα (46’ Γκριεζμάν), Κούνια (89’ Ντε Πολ)

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Βαγιέχο, Μιλιτάο (68’ Μεντί), Νάτσο, Κρόος (68’ Μόντριτς), Κασεμίρο (61’ Βαλβέρδε), Καμαβινγκά, Βάσκεθ, Γιόβιτς (61’ Βινίσιους), Ασένσιο, Ροδρίγο

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024