Χαλκιδική: «Ξάφρισε» ηλικιωμένη με το πρόσχημα υποτιθέμενης απολύμανσης – Πάνω από 77.000 ευρώ η λεία 52χρονης
Πείθοντας την ηλικιωμένη να της υποδείξει πού είχε τοποθετημένα τα χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, η επιτήδεια κατάφερε, χωρίς να γίνει αντιληπτή, να αρπάξει μετρητά ύψους 77.400 ευρώ και κοσμήματα
Απέσπασε από ηλικιωμένη πάνω από 77.000 ευρώ, με πρόσχημα υποτιθέμενη απολύμανση στο σπίτι της, λόγω του κοροναϊού.
Ο λόγος για 52χρονη, που το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, προσποιούμενη τη δημοτική υπάλληλο, μπήκε στο σπίτι της 80χρονης παθούσας, στον Άγιο Μάμαντα Χαλκιδικής.
Πείθοντας την ηλικιωμένη να της υποδείξει πού είχε τοποθετημένα τα χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας, η επιτήδεια κατάφερε, χωρίς να γίνει αντιληπτή, να αρπάξει μετρητά ύψους 77.400 ευρώ και κοσμήματα, που υπήρχαν μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια έγινε… καπνός, με τη βοήθεια άγνωστου συνεργού που την ανέμενε σε αυτοκίνητο. Όταν η παθούσα συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο περί απάτης απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Μουδανιών, καταγγέλλοντας το περιστατικό.
Οι έρευνες , σύμφωνα με το ΑΠΕ, οδήγησαν στην ταυτοποίηση της δράστιδας (κάτοικος σε οικισμό Ρομά της Ημαθίας), αλλά η ίδια δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί.
Η δικογραφία εστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται τόσο για την 52χρονη (και τυχόν εμπλοκή της σε παρόμοιες πράξεις) όσο και για τον συνεργό της.
- ΕΝΦΙΑ: Αναμονή για τα ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες – Πού θα βρείτε το εκκαθαριστικό
- Οπαδός της Μπόντο Γκλιμτ πανηγύρισε τις πέντε σερί νίκες με… κούρεμα (vid)
- Χαρίτσης: Μιλάμε πλέον για κυβέρνηση-χάκερ – Ο Μητσοτάκης είναι υπόλογος και θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες του
- Προ ημερησίας συζήτηση άμεσα ζητά ο Ανδρουλάκης – Ο Μητσοτάκης οφείλει να λογοδοτήσει για το παρακράτος που έστησε
- Θεσσαλονίκη: Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο η μητέρα που κούρεψε την κόρη της πάνω σε καυγά
- «Θα βρούμε τον σωστό τόνο» – Η λεπτή ισορροπία του παρουσιαστή των Όσκαρ, Κόναν Ο’Μπράιεν, εν μέσω του πολέμου με το Ιράν
- Η Κούβα δηλώνει ότι έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ εν μέσω του πετρελαϊκού αποκλεισμού
- ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντινόπουλο: «Επέλεξε τον μονόλογο της υπονόμευσης της παράταξης» – Μπαράζ αντιδράσεων από στελέχη του κόμματος για τη διαγραφή του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442