Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτογραφία μέσα από την αίθουσα τοκετού ανέβασε η κόρη της Τσαπανίδου

Φωτογραφία μέσα από την αίθουσα τοκετού ανέβασε η κόρη της Τσαπανίδου

Τρισευτυχισμένη μητέρα τριών κοριτσιών και πρόσφατα γιαγιά ενός υπέροχου εγγονού η Πόπη Τσαπανίδου. Η κόρη της Μαρίνα ανέβασε στο Instagram φωτό από τη στιγμή της γέννησης του γιού της.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου, Μαρίνα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που ακούει στο όνομα Ettore.

Χθες χάρη της Γιορτή της Μητέρας, η όμορφη νέα μανούλα, δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία που απεικονίζει τη μητρότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Μια εικόνα τόσο ανθρώπινη, πρόκειται για το θαύμα της ζωής!

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά.

«Είσαι υπέροχη μαμά. Είμαι περήφανη για εσένα», σχολίασε μια χρήστης. Ενώ μια άλλη έγραψε «Η πιο ειλικρινής φωτογραφία της ημέρας».

Η γλυκιά Μαρίνα, έβαλε την παρακάτω λεζάντα κάτω από την φωτογραφία με τον γιό της.

«Σήμερα είναι η πρώτη μου γιορτή της μητέρας ως μητέρα. Αυτή είναι η πρώτη μου φωτογραφία ως μητέρα. Είναι αφιλτράριστη, και κάποιοι μπορεί να πουν ότι σίγουρα δεν είναι ινσταγκραμική, αλλά πρέπει να πω ότι έτσι είναι η μητρότητα μερικές φορές (για να μην πω συχνά).

Μακάρι να μην έπρεπε ποτέ να καταλάβουμε κάποια από αυτά τα θέματα μητρότητας.

Το να είσαι μητέρα είναι εκπληκτικό, μεταμορφωτικό αλλά και εξαιρετικά δύσκολο.

Ελπίζω μια μέρα να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτή τη συζήτηση ανοιχτά και ο κόσμος να μην λέει πράγματα όπως «το μωρό σου είναι υγιές και όμορφο, γιατί παραπονιέσαι;».

 Ελπίζω επίσης ότι μια μέρα θα ζήσουμε σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες που αποφασίζουν (πολύ υπεύθυνα) ότι αυτός ο ρόλος δεν είναι για εκείνες δεν θα υφίστανται κριτική.
Ένας κόσμος όπου οι νόμοι δεν θα αναγκάζουν τις γυναίκες σε αυτόν τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο παρά τη θέλησή τους.
Και μόνο και μόνο επειδή είμαι ευτυχώς η μαμά του Ettore, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κοιτάζω από την άλλη πλευρά, ούτε ότι αυτό δεν είναι δική μου δουλειά, ούτε ότι πρέπει να μιλάω μόνο για αυτά τα θέματα ιδιωτικά και διακριτικά. Και ούτε εσύ πρέπει.

Εδώ λοιπόν μιλάω για αμβλώσεις την Ημέρα της Μητέρας. Συγγνώμη που δεν μοιράζομαι τις υπέροχες φωτογραφίες μου με το μικρό, που απεικονίζουν την τέλεια οικογενειακή μας ζωή, συγγνώμη – λάθος προφίλ. Ίσως το κάνω αυτό όταν θα γίνω μεγάλη influencer.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, σε εκείνες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες, στις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους, στις άδειες φωλιές, στα ζευγάρια μητέρων που δεν μπορούν να είναι και οι δύο μητέρες νόμιμα και σε αυτές που κάνουν πολλές δουλειές για να τα βγάλουν πέρα, στις ανύπαντρες μητέρες, και σε εκείνες που δεν θέλουν να γίνουν ποτέ μαμάδες.

Χρόνια πολλά για την Ημέρα της Μητέρας και στους πατέρες που καταλαβαίνουν ότι η γονεϊκότητα είναι κάτι καθημερινό – όχι προαιρετικό – όχι μητρικό. Χρειαζόμαστε περισσότερους μπαμπάδες σαν εσάς και θέλω να ξέρετε ότι είστε αυτοί που κατέχουν τη μεγαλύτερη δύναμη όσον αφορά τη διαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο μοιάζει η μητρότητα. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τη. Και χρησιμοποιήστε τη με σύνεση».

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024