Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-0: Του έβαλε τρία, μέτρησε ένα και ο κατήφορος του «δικέφαλου» συνεχίζεται

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-0: Του έβαλε τρία, μέτρησε ένα και ο κατήφορος του «δικέφαλου» συνεχίζεται

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ, του έβαλε τρία γκολ, μέτρησε το ένα του Σνάιντερ και με το 1-0 άφησε τον Δικέφαλο για ένατο σερί ματς χωρίς νίκη.

Σούπερ ΠΑΣ, «καθάρισε τον ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά ήταν εξαιρετική, πέτυχε τρία γκολ από τα οποία μέτρησε το ένα του Σνάιντερ και τα δύο του Περέα ακυρώθηκαν για οφσάιντ, επικράτησε με 1-0 του Δικεφάλου που έμεινε για ένατο ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις κι αν δεν συνέλθει θα μπλέξει ακόμη και για την έξοδό του στην Ευρώπη.

Για ακόμη ένα ματς ο Λουτσέσκου είχε να διαχειριστεί πολλά προβλήματα τραυματισμών και επέλεξε τον Πασχαλάκη στο τέρμα, με τους Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι και Σίντκλει από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Δίδυμο στα χαφ ήταν οι Κούρτιτς και Τσιγγάρας, με τους Τέιλορ, Μιτρίτσα και Μουργκ πίσω από τον Ολιβέιρα που ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Για τον ΠΑΣ ο Λοντίγκιν ήταν κάτω από τα δοκάρια, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας και Πίρσμαν στην άμυνα, Καραχάλιος και Στάνκο στα χαφ, με τους Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ και Ντομίνγκεθ πίσω από τον Περέα.

Η… τζάμπα χαρά του Περέα και από μία μεγάλη ευκαιρία για κάθε ομάδα

Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό και προϋποθέσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες, ωστόσο έπρεπε να φτάσουμε στο 23’ για την πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα αφού ο ΠΑΟΚ είχε μία φλύαρη υπεροχή μέχρι εκείνο το σημείο. Σε φάση διαρκείας που ξεκινάει από προσπάθεια του Σάλιακα, ο Περέα έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Γκαρντάβσκι και με κοντινή προβολή νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0. Το γκολ όμως δεν μέτρησε, καθώς μετά από πεντάλεπτο έλεγχο του VAR υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Κολομβιανός όταν πήρε την πάσα από τον συμπαίκτη του και το 0-0 έμεινε.

Μετά το γκολ που δεν μέτρησε ο ΠΑΣ πήρε κι άλλα μέτρα στο γήπεδο, είχε κάποια σουτ από καλές θέσεις που κόντραραν σε αμυντικούς του ΠΑΟΚ και στο 43’ «άγγιξε» το 1-0. Ο Πίρσμαν από τα αριστερά έκανε το παράλληλο γύρισμα, η μπάλα πέρασε από τον Πασχαλάκη, αλλά ο Σνάιντερ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, ζητώντας μάλιστα σπρώξιμο από τον Σιδηρόπουλο.
Στο επόμενο λεπτό ήρθε η απάντηση του Δικεφάλου, με την πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία στο ματς. Ο Τσιγγάρας βρήκε τον Σάστρε, εκείνος έκανε το γύρισμα για τον Μιτρίτσα που σούταρε από θέση βολής, αλλά για κακή του τύχη η μπάλα χτύπησε στον Ολιβέιρα κι έφυγε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν ήταν γραφτό για τον Περέα, ήταν όμως για τον Σνάιντερ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία και να φτάνει κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Περέα στο 53′ που έφυγε λίγο έξω. Στο 63′ ο Κολομβιανός βρήκε ξανά δίχτυα με πολύ όμορφη προσπάθεια και σουτ, αλλά και πάλι είδε το γκολ του να ακυρώνεται αφού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Αφού την γλίτωσε ο ΠΑΟΚ δύο φορές, ήρθε η τρίτη και φαρμακερή στο 77′. Από σέντρα του Σάλιακα από τα δεξιά, ο Πίρσμαν γύρισε με κεφαλιά για τον Σνάιντερ που από κοντά έκανε το 1-0. Στα επόμενα λεπτά ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει, είχε κάποιες προσπάθειες, αλλά ο ΠΑΣ κράτησε σχετικά εύκολα και πήρε τη νίκη με 1-0.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβκσι (46’ Λιάσος), Σνάιντερ, Ντομίνγκες (46’ Κύρκος, 93’ Παντελάκης), Περέα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (56’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Τέιλορ (78’ Σοάρες), Μουργκ, Μιτρίτσα (64’ Άκπομ), Ολιβέιρα (56’ Τσόλακ).

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024