Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρδιόλα για Μουρίνιο: «Η Ρόμα ξόδεψε τόσα εκατομμύρια και δεν είναι καν στο Champions League» (vid)

Γκουαρδιόλα για Μουρίνιο: «Η Ρόμα ξόδεψε τόσα εκατομμύρια και δεν είναι καν στο Champions League» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για την αποτυχία της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League, με τον Καταλανό τεχνικό να τονίζει πως στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα τα χρήματα, ρίχοντας παράλληλα τα «καρφιά» του στην Ρόμα και τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Μάντσεστερ Σίτι για ακόμη μια χρονιά δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League, με την πορεία των «πολιτών» να σταματά πάνω στην Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μιλώντας, στη συνέντευξη Τύπου για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νιούκαστλ (8/5, 18:30), ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να μιλήσει για τον αποκλεισμό της ομάδας του από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τον ίδιο να τονίζει πως τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα στο χορτάρι.

Πετώντας έτσι τα «καρφιά» του, προς τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος βρίσκεται στο «τιμόνι» της Ρόμα και δεν συμμετέχει στο Champions League, αλλά θα διεκδικήσει το τρόπαιο του του Coference, στις 25 Μαϊού κόντρα στη Φέγενορντ στα Τίρανα της Αλβανίας.

«Για μένα δεν είναι θέμα χρημάτων και οι οπαδοί δεν μπορούν να το καταλάβουν. H Ρόμα, για παράδειγμα, ξόδεψε πολλά εκατομμύρια και δεν είναι καν στο Champions League», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024