Τραγική κατάληξη είχε ο αγώνας στο τέταρτο ενετικό μονοπάτι στην Ναύπακτο.
Οι άντρες από την ΕΜΑΚ Πάτρας που έφθασαν στο σημείο εντόπισαν τον 68χρονο αθλητή νεκρό όπως μεταδίδει το npress.gr.
Η ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, αποτελούμενη από έξι διασώστες, αναχώρησε από την Πάτρα ώστε να συμμετάσχει στον εντοπισμό και στην ανάσυρση αθλητή στην ορεινή Ναυπακτία ο οποίος βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε χαράδρα περίπου 70 μέτρων.
Ο 68χρονος δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του τερματισμού, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αναζητήσεις για να βρεθεί. Ο αθλητής, έπαιρνε μέρος στους αγώνες δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.