Το σήκωσε η Πόρτο με σενάριο όνειρο για κάθε οπαδό της (vid)
Με γκολ του Ζαϊντού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Πόρτο νίκησε με 1-0 την Μπενφίκα μέσα στη Λισαβόνα και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.
Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας για 30ή φορά στην ιστορία της στέφθηκε μέσα στο «Λουζ» η Πόρτο, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Μπενφίκα, στο μεγάλο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής της Primeira Liga.
Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της σεζόν, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο χρειαζόταν ένα βαθμό για να «κλειδώσει» και μαθηματικά τον τίτλο. Το πέτυχε με τον ιδανικότερο τρόπο, φεύγοντας νικήτρια από τη Λισαβόνα με το γκολ του Ζαϊντού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Έφτασε τους 88 βαθμούς, εννέα περισσότερους από την Σπόρτινγκ που παίζει αργότερα με την Πορτιμονένσε σε ένα εντελώς «αδιάφορο» ματς και για τις δύο ομάδες. Βασικός σε ένα ακόμη ματς κάτω από τα δοκάρια των «Αετών» ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.
- ΑΕΚ: Η 11άδα της «Ένωσης» για το ντέρμπι στο «Βικελίδης»
- Ιράκ: Μειώνει την τιμή του αργού πετρελαίου Basrah που εξάγεται στην Ασία
- Νίκος Ανδρουλάκης: Από τη Δυτική Μακεδονία για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής
- Τρομερή δήλωση Αταμάν: «Αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως ο Ολυμπιακός και στο πρωτάθλημα»
- Ζάκυνθος: «Απρόβλεπτος και δυνητικά επικίνδυνος» ο σκύλος που σκότωσε το αγοράκι – Το πόρισμα του ΔΙΚΕΠΑΖ για το πίτμπουλ
- Πόρτσμουθ – Άρσεναλ 1-4: Εύκολη πρόκριση με χατ-τρικ του Μαρτινέλι

