Με σημαντικά προβλήματα απουσιών ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη για την κρίσιμη αυριανή (8/5) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την έβδομη αγωνιστική των πλέι-οφ.
Ο Χερμάν Μπούργος θα ανακοινώσει μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στην οποία δε θα συμπεριλαμβάνονται ο τιμωρημένος Καμαρά, ο τραυματίας Γκάνεα και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Σάσα, που αισθάνεται ενοχλήσεις.
Οι Πάλμα και Μανσίνι αναμένεται να είναι το δίδυμο στην επίθεση, στο 4-4-2 (δοκίμασε και 4-2-3-1) με το οποίο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο αργεντινός τεχνικός.
Νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα και ο Ιτούρμπε, που θα ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Αντίθετα, αναμένεται να μείνει στον πάγκο ο Γκάμα και τη θέση του στην αριστερή πλευρά να πάρει ο Γκαρσία.
Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Γκάνεα, οι Σούντγκρεν και Εμπακατά θα είναι τα δύο μπακ, χωρίς πάντως να είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος θα είναι αυτός που θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.
Η Πάντερμπορν επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στην παράταση, ανέβηκε στην Bundesliga και έριξε τη Βόλφσμπουργκ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Bundesliga 2
Η απόλυτη στιγμή για τον Εβάν Φουρνιέ μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Γάλλος φόργουορντ από τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά.
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ εκτός από τη Ντουμπάι BC και τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πρόταση στον Ισπανό τεχνικό έχει καταθέσει και ο Παναθηναϊκός.