Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυγενάκης: Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί ξανά και στον τομέα του αθλητισμού

Αυγενάκης: Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί ξανά και στον τομέα του αθλητισμού

Στις μεταρρυθμίσεις που έφερε η κυβέρνηση στον αθλητισμό εστίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Τις τομές και τις μεταρρυθμίσεις που έφερε η κυβέρνηση στον αθλητισμό απαρίθμησε ο αρμόδιος υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης από το βήμα του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρθηκε κυρίως στα μέτρα κατά της βίας και της κακοδιαχείρισης τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι προκλήσεις αντιμετωπίστηκαν με αποτελεσματικότητα.

Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει καταφέρει την αναβάθμιση του αθλητισμού και φέραμε νομοσχέδια τομές. «Αυτά τα τρία χρόνια καταφέραμε», όπως είπε, «πολλά με το σχέδιο και την καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί ξανά και στον τομέα του αθλητισμού έχουμε κάνει πολύ σκληρή δουλειά και πρόσθεσε ότι πλέον έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά.

Ανέφερε πως η αθλητική μεταρρυθμιση βελτιώνει και αναπτύσσει τον ελληνικό αθλητισμό, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αθλητική οικογένεια και τόνισε ότι σκοπεύουμε να επαναφέρουμε τη χώρα μας στις κορυφαίες του κόσμου.

«Μεσα από τις μεταρρυθμιστικές παρεμβάσεις κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου, τόνισε ο κ Αυγενάκης και πρόσθεσε ότι βάζουμε τάξη, αγκαλιάζουμε όλα τα αθλήματα, δημιουργούμε συνθήκες ανανέωσης, στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό» σημείωσε.

«Ολα αυτά δεν θα είχαν γίνει πράξη αν η παράταξή μας, υπογράμμισε ο υφυπουργος, δεν είχε δώσει την απαιτούμενη αξία στον αθλητισμό. Θα γίνονταν αν δεν είχαμε ισχυρή κυβέρνηση αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε πως ο ρόλος του κόμματος ήταν και παραμένει εξαιρετικά σημαντικός Το κόμμα, η παράταξή μας μπορεί να πρωτοστατήσει στην ισχυροποίηση με το αθλητικό γίγνεσθαι» πρόσθεσε.

Τελος ο κ Αυγενακης ανέφερε πως «η χώρα μας άνοιξε μια νέα χρυσή σελίδα στο κεφάλαιο του αθλητισμού και υπάρχει μπροστά μας ένας μεγάλος χρόνος παραγωγής και δράσης».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024