Κιμ Καρντάσιαν: Φόρεσε και δεύτερο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε
Πρόκειται για το κομμάτι που είχε φορέσει η ηθοποιός στις Χρυσές Σφαίρες το 1962, όπου έλαβε το βραβείο Henrietta For World Film Favorite.
Τα φλας πάνω της τράβηξε στο φετινό Met Gala η Κιμ Καρντάσιαν, αφού εμφανίστηκε με το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, το οποίο φορούσε η ηθοποιός, όταν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Τζον Κένεντι το 1962.
Άλλοι την αποθέωσαν και άλλοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους, με τους ανθρώπους της μόδας να τονίζουν ότι «μια σταγόνα ιδρώτας της θα μπορούσε να καταστρέψει ολοκληρωτικά το ύφασμα».
Η Κιμ ωστόσο, δεν φάνηκε να ασχολείται με τα αρνητικά σχόλια και μετά τη λαμπερή εκδήλωση επέλεξε να φορέσει ένα ακόμα κομμάτι της Μονρόε.
Συγκεκριμένα, φόρεσε το φόρεμα από τις Χρυσές Σφαίρες το 1962.
«Για να ολοκληρώσω τη βραδιά μου μετά το Met, είχα την τιμή να αλλάξω το φόρεμα του σχεδιαστή Νόρμαν Νόρελ που φόρεσε η Μέριλιν Μονρό στις Χρυσές Σφαίρες το 1962, όπου έλαβε το βραβείο Henrietta For World Film Favorite.
Στην προσπάθειά μου να βρω το φόρεμα με τις χάντρες, που φόρεσα στο Gala, ανακάλυψα ότι το εμβληματικό πράσινο φόρεμα με παγιέτες της Μέριλιν άνηκε στη @heritageauctions.
Το είδα σαν σημάδι, σαν να ευθυγραμμίστηκαν τα αστέρια. Το ότι μπόρεσα να διοχετεύσω τη Μέριλιν που κρύβω μέσα μου, σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, θα είναι πάντα ένα μεγάλο προνόμιο για εμένα», ανέφερε σε ανάρτησή της στα social media η τηλεπερσόνα.
Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Γαμπρός στην Κρήτη ο ανιψιός της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν – Ζει σε χωριό του Ηρακλείου
- Ζαχαριάδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αυτόνομη κάθοδος, αλλά μια μεγάλη συμμαχία στον προοδευτικό χώρο
- Μυθικός Μαριάνοβιτς: Έπαιξε ντραμς και τριγωνάκι στην μπάντα του Αριζόνα (vid)
- Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών
- Θεσσαλονίκη: Δολοφονία 20χρονου – Στο εισαγγελέα έφτασε ο 23χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική
- Γιώργος Μαρίνος: Έλενα Παπαρίζου, Τάκης Ζαχαράτος, Ηρώ τίμησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη
- «AI brain fry»: Όταν η τεχνητή νοημοσύνη «τηγανίζει» το μυαλό των εργαζόμενων
- Όσκαρ 2026: Τα μεγάλα φαβορί και οι ειδικές αγορές στην Betsson
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442