Κιμ Καρντάσιαν: Φόρεσε και δεύτερο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε
Πρόκειται για το κομμάτι που είχε φορέσει η ηθοποιός στις Χρυσές Σφαίρες το 1962, όπου έλαβε το βραβείο Henrietta For World Film Favorite.
Τα φλας πάνω της τράβηξε στο φετινό Met Gala η Κιμ Καρντάσιαν, αφού εμφανίστηκε με το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, το οποίο φορούσε η ηθοποιός, όταν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Τζον Κένεντι το 1962.
Άλλοι την αποθέωσαν και άλλοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους, με τους ανθρώπους της μόδας να τονίζουν ότι «μια σταγόνα ιδρώτας της θα μπορούσε να καταστρέψει ολοκληρωτικά το ύφασμα».
Η Κιμ ωστόσο, δεν φάνηκε να ασχολείται με τα αρνητικά σχόλια και μετά τη λαμπερή εκδήλωση επέλεξε να φορέσει ένα ακόμα κομμάτι της Μονρόε.
Συγκεκριμένα, φόρεσε το φόρεμα από τις Χρυσές Σφαίρες το 1962.
«Για να ολοκληρώσω τη βραδιά μου μετά το Met, είχα την τιμή να αλλάξω το φόρεμα του σχεδιαστή Νόρμαν Νόρελ που φόρεσε η Μέριλιν Μονρό στις Χρυσές Σφαίρες το 1962, όπου έλαβε το βραβείο Henrietta For World Film Favorite.
Στην προσπάθειά μου να βρω το φόρεμα με τις χάντρες, που φόρεσα στο Gala, ανακάλυψα ότι το εμβληματικό πράσινο φόρεμα με παγιέτες της Μέριλιν άνηκε στη @heritageauctions.
Το είδα σαν σημάδι, σαν να ευθυγραμμίστηκαν τα αστέρια. Το ότι μπόρεσα να διοχετεύσω τη Μέριλιν που κρύβω μέσα μου, σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, θα είναι πάντα ένα μεγάλο προνόμιο για εμένα», ανέφερε σε ανάρτησή της στα social media η τηλεπερσόνα.
Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Christmas Home Decor Trends Defining the Festive Season
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά 10ετή ποινή φυλάκισης για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Τσουκαλάς: Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους αγρότες – Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Για φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)
















































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442