Θεσσαλονίκη: Ανήλικος συνελήφθη για παράνομη μεταφορά μεταναστών
Οι διακινούμενοι μετανάστες, ένας εκ των οποίων δήλωσε ανήλικος, είναι καλά στην υγεία τους,
Δεκαεπτάχρονος από τη Συρία συνελήφθη για παράνομη μεταφορά δύο συμπατριωτών του, τους οποίους είχε κρύψει στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου που οδηγούσε.
Το όχημα, το οποίο φέρεται να είχε κλαπεί τα προηγούμενα 24ωρα, έγινε αντιληπτό από αστυνομικούς καθώς κινείτο στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος των Κερδυλλίων.
Αγνοώντας το σήμα των αστυνομικών, ο ανήλικος οδηγός μπήκε σε χωματόδρομο όπου ακινητοποίησε το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να διαφύγει πεζός, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ. Συνελήφθη όμως και ακολούθησε η έρευνα στο πορτμπαγκάζ.
Οι διακινούμενοι μετανάστες, ένας εκ των οποίων δήλωσε ανήλικος, είναι καλά στην υγεία τους, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα.
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
- Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη: Νεαροί πόζαραν ανενόχλητοι δίπλα στη λάβα
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
- Ξεμπλοκάρει η οικοδομή – Σε ποιες περιοχές καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442