
Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της αντίδραση στις φήμες που την θέλουν να παντρεύεται τον Μπισμπίκη
Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα και οι πληροφορίες λένε ότι σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Όλο και περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και διστάζει να το δείξει κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις και δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media.
Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί έντονα η φήμη για το ενδεχόμενο του γάμου.
Πρόσφατα, η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το ατελιέ γνωστής σχεδιάστριας, με την ίδια να δημοσιεύει στο Instagram ένα story, όπου είχε tag το όνομα της Δέσποινας Βανδή και έδειχνε κάποια λευκά φορέματα.
Ήταν πρόβα νυφικού; Ουδείς γνωρίζει.
Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμια και φυσικά οι ερωτήσεις που της έγιναν αφορούσαν το συγκεκριμένο θέμα.
“Δέσποινα δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω πειράζοντάς σε…”, της είπε ο δημοσιογράφος και τότε η τραγουδίστρια αντέδρασε: “Δεν πρέπει να με ρωτήσεις. Έλα βρε Γρηγόρη… Είμαι καλά”.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς τον Καναδά για την μόλυνση του αέρα λόγω των πυρκαγιών
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο


