Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Ρόνι Λόπες στην Τούμπα ο Ολυμπιακός – Αυτή είναι η 11άδα με τον ΠΑΟΚ

Με Ρόνι Λόπες στην Τούμπα ο Ολυμπιακός – Αυτή είναι η 11άδα με τον ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να κάνει δύο αλλαγές στην 11άδα του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, δίνοντας την ευκαιρία στον Ρόνι Λόπες!

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα. Διεκδικεί τη μαθηματική του κατάκτηση σε λίγη ώρα. Και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κάνει μια «μίνι» έκπληξη στην αρχική σύνθεση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Επιλέγοντας για το αρχικό σχήμα τον παίκτη που του έδωσε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ρόνι Λόπες είχε να φορέσει φανέλα σε επίσημο παιχνίδι από τις 17 Φεβρουαρίου, όταν είχε αγωνιστεί 6 λεπτά στον εκτός έδρας αγώνα με την Αταλάντα (1-1).

Ο Πορτογάλος εξτρέμ εμφανίστηκε από το… πουθενά την Κυριακή. Κυριολεκτικά. Και όχι μόνο εμφανίστηκε, αλλά ήταν και αυτός που έκανε το τελικό 3-2 υπέρ των πρωταθλητών. Υπογράφοντας τη νίκη επί του ΠΑΣ. Και κερδίζοντας την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα από τις 9 Φεβρουαρίου και τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (3-1).

Μάλιστα, ο Ρόνι είναι η μοναδική αλλαγή που επέλεξε να κάνει στα πρόσωπο της 11άδας του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς, μαζί με την αναγκαστική στο κέντρο της άμυνας, σε σχέση με το αρχικό σχήμα που είχε παρατάξει στο ίδιο γήπεδο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Λαλά επιστρέφει στο δεξί άκρο, με τον Παπασταθόπουλο να έχει στο πλευρό του τον Ουσεϊνού Μπα, όπως και κόντρα στον ΠΑΣ (σ.σ. στο Κύπελλο είχε ξεκινήσει ο τραυματίας τώρα Μανωλάς. Ενώ αριστερά επιλέγεται για ακόμη μία φορά ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ

Στη μεσαία γραμμή ο Μαρτίνς επιλέγει ξανά την «καλή» και έμπειρη τριάδα του, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά. Ενώ στην τριάδα της επίθεσης, πέραν του Ρόνι Λόπες, επιλέχθηκε ο Μασούρας για αριστερά και ο Τικίνιο στην κορυφή, αντί του Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Αναλυτικά η 11άδα: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθοπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Ρόνι Λόπες, Τικίνιο.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024