Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Κούπα στην Τούμπα – Μέσα Φορτούνης και Λαλά

Ολυμπιακός: Κούπα στην Τούμπα – Μέσα Φορτούνης και Λαλά

Ο Ολυμπιακός αναζητά στην Τούμπα έναν βαθμό για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής…

Ενας βαθμός. Ένα πρωτάθλημα. Το 47ο της πλουσιότερης τροπαιοθήκης συλλόγου στην Ελλάδα. Αυτό αναζητά ο Ολυμπιακός απόψε στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έναν βαθμό. Τόσο πολύτιμο όσο έναν τίτλο. Οι Ερυθρόλευκοι είναι βέβαιοι πρωταθλητές.

Το +13 από τους Θεσσαλονικείς δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, τόσο της κυριαρχίας τους στη σεζόν όσο και της (και μαθηματικής) κατάκτησης του τίτλου. Αλλά όπως έχουμε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες, το δέλεαρ για κατάκτησή του μέσα στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ και ει δυνατόν με νίκη, δεν είναι κάτι που αφήνει αδιάφορους τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του. Το αντίθετο, τους κάνει να παραμένουν στην τσίτα, να παίζουν για να τελειώσουν τη χρονιά όπως πρέπει, καθώς δεν είναι μυστικό ότι άπαντες κρίνονται. Και το τέλος της σεζόν πλησιάζει. Όπως και οι αποφάσεις.

Ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δεν έκρυψε την αδημονία του ιδίου και των συμπαικτών του να φύγουν με αποτέλεσμα από την Τούμπα και παράλληλα να πανηγυρίσουν τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη. «Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς γιατί θα είναι πολύ όμορφο να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε σε αυτό το παιχνίδι, εκεί τον τίτλο. Θα προσπαθήσουμε, νομίζω πως όλοι έχουμε καταλάβει τη σημασία του αγώνα αυτού και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαροκινός σέντερ φορ.

Από εκεί και πέρα, αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε είναι ότι ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με απουσίες. Καθώς μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να μην ανακοίνωσε αποστολή, όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αθήνα έμειναν τόσο ο Κώστας Μανωλάς όσο και ο Παπέ Αμπού Σισέ. Μάλιστα, για τον Ελληνα αμυντικό είναι πιθανό τα νέα να μην είναι ευχάριστα, καθώς ο τραυματισμός του συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί και να δημιουργεί πρόβλημα ακόμη και στην εκτίμηση της επιστροφής του.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν κανονικά ο Κώστας Φορτούνης, ο Κένι Λαλά, αλλά και ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος είχε μείνει εκτός 20άδας από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ό,τι έχει να κάνει με την αρχική 11άδα, ο Μαρτίνς δεν έδειξε τίποτε στην τελευταία προπόνηση, ωστόσο, ως πιθανότερη σύνθεση προκύπτει η εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες και Τικίνιο.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024