Άρης: «Ράγισαν οι πέτρες» στο Κλεάνθης Βικελίδης (pics)
Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης συναντήθηκε στο γήπεδο με αντιπροσωπεία των βετεράνων παικτών του Άρη που του προσέφεραν αναμνηστικά του συλλόγου.
Συγκινητικές στιγμές εξελίχθησαν στο Κλεάνθης Βικελίδης, κατά την συνάντηση αντιπροσωπείας των παλαίμαχων παικτών του Άρη, με τον πατέρα του 19χρονου δολοφονημένου οπαδού των κιτρινόμαυρων, Άλκη Καμπανού, Αριστείδη.
Τον σύλλογο των παλαίμαχων του Άρη εκπροσώπησαν οι Βένος, Κούης, Παπαϊωάννου, Δράμπης, Κολτσίδας, Κατσαρός και Τζιφόπουλος, ενώ παρέδωσαν στον πατέρα του Άλκη ενθύμια του Άρη και αναμνηστικά από το φιλικό παιχνίδι βετεράνων που έγινε στην Αθήνα, προς τιμή του γιου του.
Ο Αριστείδης Καμπανός ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, ενώ απευθυνόμενος στους μεγαλύτερους εκ των παλαιμάχων, τους είπε: «Ήσασταν τα είδωλα μου όταν ήσασταν μικρός, σας ευχαριστώ για όλα».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκε το Κλεάνθης Βικελίδης, μετά τη δολοφονία του γιου του.
- Ουκρανία: Ένταξη-εξπρές στην ΕΕ έως την 1η Ιανουαρίου 2027 προβλέπει η ειρηνευτική πρόταση
- Ο απεσταλμένος του Τραμπ επισκέπτεται τη Λευκορωσία – Νέες συνομιλίες με τον Λουκασένκο για τους «ομήρους»
- Ο Μπενίτεθ παράδεχτηκε εμμέσως την πραγματικότητα
- Η OpenAI λανσάρει το GPT-5.2, απάντηση στην απειλή του Gemini 3 της Google
- Συνάντηση Ζελένσκι με Μερτς τη Δευτέρα στο Βερολίνο
- Sky Sports: «Ζιντάν, Κλοπ και Αρμπελόα υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»

