
Στο ΣΕΦ η Έμα Στόουν (pic)
Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στο ΣΕΦ και παρακολουθεί από κοντά το Game 5 του Ολυμπιακού με την Μονακό για τα πλέι οφ της Euroleague.
Λάμψη από Hollywood στο ΣΕΦ, με την διάσημη ηθοποιό Έμα Στόουν να βρίσκεται στο φαληρικό Στάδιο και να παρακολουθεί από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μονακό, για τα πλέι οφ της Euroleague.
Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Βληχή» και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Μονεγάσκους, που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στο Final 4.
Η Έμα Στόουν βρίσκεται στα VIP του ΣΕΦ και ζει από κοντά την «καυτή» ατμόσφαιρα του φαληρικού Σταδίου και παρακολουθεί ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ, δίνοντας άλλη αίγλη στο παιχνίδι.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Τα έξι γνωστά ζευγάρια και οι 13 ομάδες των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Θεσσαλονίκη: Αναζητούν το δρομολόγιο των δραστών – Εξετάζεται η εμπλοκή και 4ου ατόμου στη δολοφονική επίθεση κατά της Βάγιας Νέστορα
- Βόνιτσα: Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο φαράγγι Τρύφου όπου έχασε τη ζωή του ο 40χρονος
- Ραφήνα: Χωρίς πλοία λόγω απεργίας – Κινητοποιήσεις για το λιμάνι από ναυτεργάτες και κατοίκους
- «Slow travel»: Μία νέα ταξιδιωτική τάση ή μια πολυτέλεια για λίγους;
- «Τα Στενά Παπούτσια» της Ζωρζ Σαρή σε καλοκαιρινή περιοδεία


