
Λουκάκου: «Άκυρο» σε Μίλαν και Νιούκαστλ
Τόσο η Μίλαν όσο και η Νιούκαστλ προσέγγισαν τον Βέλγο φορ της Τσέλσι, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις η απάντηση του ήταν αρνητική.
Το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου στη Τσέλσι μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ, με το κλίμα στο Λονδίνο για τον Βέλγο επιθετικό να έχει στραβώσει για τα καλά.
Τα 118 εκατομμύρια τα οποία έβγαλε η Τσέλσι από τα ταμεία της το καλοκαίρι, φαίνεται πως πάνε… στράφι, με την Τσέλσι να του έχει τοποθετήσει τιμή πώλησης στα 75 εκατ. ευρώ.
Ένα ποσό που δεν μπορεί να το δώσει ο καθένας και αυτή τη στιγμή μοιάζει απαγορευτικό για την Ίντερ, η οποία σκέφτεται να τον πάρει ξανά πίσω.
Ωστόσο το όνομα του Λουκάκου, δεν βρίσκεται μονάχα στο μπλοκάκι της Ίντερ, με τον ίδιο να έχει στα χέρια του δύο προσφορές.
Μια από την Μίλαν και μια από τη Νιούκαστλ, ωστόσο ο Βέλγος φορ δεν φαίνεται να «ψήνεται» και ιδιαιέτερα να συνεχίσει την καριέρα του σε μια από τις δύο ομάδες.
Στη Μίλαν δεν θέλει να αγωνιστεί για λόγος ευθιξίας και επειδή είναι το αντίπαλο δέος της Ίντερ, ενώ στη Νιούκαστλ θεωρεί πως δεν θα έχει άμεσα πρωταγωνιστικό ρόλο.
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
