Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
160.000 λίτρα νερού στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

160.000 λίτρα νερού στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με την προμήθεια 4 δεξαμενών χωρητικότητας 160 χιλιάδων λίτρων νερού συνολικά, θωρακίζεται από τις φωτιές.

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε η παράδοση και η τοποθέτηση τεσσάρων (4) δεξαμενών νερού χωρητικότητας 40.000 λίτρων η καθεμία, στο ορεινό όγκο Καναλίων – Κεραμιδίου – Βένετου, μετά από προγραμματική σύμβαση που συνήφθη μεταξύ της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θεσσαλίας του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) και του Δήμου Ρήγα Φεραίου με μορφή χρησιδανείου.

Η προμήθεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 4 – Π.Ε. 4.7. Προστασία από δασικές πυρκαγιές της Πράξης «Επιχορήγηση του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας-Μαυροβουνίου-Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου-Δέλτα Πηνειού για δράσεις διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ειδών και οικοτόπων» του ΕΠ με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5032679 του ΕΠ  «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Την ευθύνη διαχείρισης, πλήρωσης με νερό και συντήρησης των δεξαμενών έχει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Στην παράδοση παρευρέθηκαν οι κ.κ.: Δημ. Μιχαλάκης και Ι. Βέργος, επιστημονικό προσωπικό της Μ.Δ, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Έργων της Μ.Δ., ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημ. Παλληκάρης, ο Διοικητής της Π.Υ. Βελεστίνου, Κων. Τσίκας και ο Διευθυντής της Δ/νσης Δασών Μαγνησίας, Πάντος Πινακάς.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024