Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mega Stories: Ιστορίες body shaming απόψε στις  00:30

Mega Stories: Ιστορίες body shaming απόψε στις 00:30

Οι άνθρωποι που μιλούν στην κάμερα του MEGA STORIES ανέτρεψαν τα στερεότυπα. Νιώθουν ευτυχείς. Και μας μαθαίνουν πως η εικόνα μας είναι αυτό που εμείς αφήνουμε να δουν οι άλλοι.

Είμαστε οι ιστορίες μας. Είμαστε η ατελής μας φύση, πέρα από το χρώμα μας, το μέγεθός μας, το τραύμα μας, την «παραμόρφωση».

Την Τρίτη 3 Μαΐου στις 00:30 το MEGA STORIES και η Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντούν επτά υπέροχους ανθρώπους που επέλεξαν την περηφάνια από την ντροπή σε σχέση με το σώμα τους.

Πότε και πώς η Ειρήνη, το πρώτο plus size model στην χώρα μας, κέρδισε το μερίδιο που της ανήκει στον χώρο της μόδας και πώς η ίδια αντιλαμβάνεται την ομορφιά; Πως κατάφερε η Σοφία Βογιατζάκη να αποτελεί την πιο «απενοχοποιημένη ευτραφή» πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης αλλά και μια απόλυτα εξοικειωμένη και ευτυχή, με την εικόνα της, γυναίκα στην προσωπική της ζωή;

Πώς η Σοφία Φ. έκανε δύναμη την απώλεια των μαλλιών της όταν ήρθε αντιμέτωπη με την αλωπεκία αλλά και πότε ο Χρήστος έμαθε να διαχειρίζεται τις ρατσιστικές συμπεριφορές εξαιτίας του νανισμού του επιλέγοντας να περπατά με το κεφάλι ψηλά;

Ακόμη, πώς η Αθηναϊς Νέγκα διαχειρίστηκε την λεύκη από την οποία διαγνώστηκε στα 16 της και από πότε ο Γιώργος Χρανιώτης σταμάτησε να δικαιολογείται ότι «έπεσε από το ποδήλατο» για να δικαιολογήσει τα σημάδια της ψωρίασής του; Τέλος, πόσο μακρύς είναι ο δρόμος της συμφιλίωσης με την εικόνα του χεριού της για την Σοφία Κ. όταν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο έπαθε μια μόνιμη βλάβη και παραμόρφωση σε αυτό;

Οι άνθρωποι που μιλούν στην κάμερα του MEGA STORIES ανέτρεψαν τα στερεότυπα. Νιώθουν ευτυχείς. Και μας μαθαίνουν πως η εικόνα μας είναι αυτό που εμείς αφήνουμε να δουν οι άλλοι.

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος

Υπεύθυνη Έρευνας & Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Δανέζη

Έρευνα: Τίνα Παππά

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη

Κινηματογράφηση: Νo Names Filming team

Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς, Αφροδίτη Ταυρή

Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου

MEGA STORIES

ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 00:30

#MegaStories

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024