
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Έχουν επέτειο γάμου και τη γιορτάζουν με μία αδημοσίευτη φωτογραφία
Η τελετή είχε πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στις Σπέτσες, λίγο πριν γίνουν γονείς.
Ξεχωριστή είναι η 3 Μαΐου για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα, καθώς πρόκειται για την ημέρα που παντρεύτηκαν.
Η πολιτικός και ο καλλιτέχνης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πέρυσι, στις Σπέτσες λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.
Φέτος, έχουν την πρώτη τους επέτειο και κρατώντας τα διδυμάκια τους στην αγκαλιά τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.
Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον γάμο της, την οποία δεν είχαμε ξαναδεί.
Στη λεζάντα έγραψε: «Την πρώτη επέτειο γάμου μας με το Μίνω την γιορτάζουμε με την οικογένεια που δημιουργήσαμε μαζί. Η ευχή μου είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα περιβάλλον αγάπης, σεβασμού και υποστήριξης, όπως αυτό που είχαμε κι εμείς μεγαλώνοντας στις δικές μας οικογένειες».
Δείτε την παρακάτω
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Αρκάς: Σε καλοκαιρινή διάθεση

