
Ολυμπιακός: Στο τζαμί του Βοτανικού οι Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Καμαρά, Λαλά, Κανέ και Φαντινγκά
Στο τζαμί του Βοτανικού για να γιορτάσουν τη μουσουλμανική γιορτή του ραμαζανιού βρέθηκαν οι Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Καμαρά, Λαλά, Κανέ και Φαντινγκά.
Ιδιαίτερη ήταν η πρωτομαγιά για τους Μουσουλμάνους ολόκληρου του πλανήτη, καθώς ολοκληρώθηκε η μουσουλμανική γιορτή του ραμαζανιού.
Μία ημέρα την οποία φυσικά γιόρτασαν και οι Μουσουλμάνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, οι Ελ Αραμπί, Εμβιλά, Καμαρά, Λαλά, Κανέ και Φαντινγκά έδωσαν το «παρών» στο το τζαμί που υπάρχει στην περιοχή του Βοτανικού για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή τη μεγάλη ημέρα για τους Μουσουλμάνους.
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν αυτός που κοινοποίησε μια φωτογραφία μέσα στα Social Media, όπου φαίνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έδωσαν το «παρών» στον Βοτανικό.
- Γεραπετρίτης από το Βιετνάμ: Νέα ώθηση στις διμερείς σχέσεις και κοινό μέτωπο υπέρ του Διεθνούς Δικαίου
- Μουντιάλ 2026: Θα απονείμει ο Τραμπ το τρόπαιο; Μπορεί, και όλοι ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν γιουχαΐσματα
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Λορέντζο Καριέρε: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγός του
- Ευκαρπία: Χειροπέδες σε 58χρονο που άφρισε παγκάρι σε παρεκκλήσι
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)


