Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: «Είμαστε έτοιμοι να… υποφέρουμε»

Κλοπ: «Είμαστε έτοιμοι να… υποφέρουμε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την αυριανή ρεβάνς της Λίβερπουλ με τη Βιγιαρεάλ.

Η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει το στιλ παιχνιδιού της στην αυριανή (3/5) ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League με τη Βιγιαρεάλ, προκειμένου να προστατέψει το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα. Αυτό ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, προειδοποιώντας πάντως ότι θα υπάρξουν στιγμές που η ομάδα του θα υποφέρει και θα πρέπει να γυρίσει πιο πίσω.

«Δεν κερδίσαμε τους αγώνες μένοντας χαμηλά και παίζοντας με αντεπιθέσεις. Προσπαθήσαμε να είμαστε ο εαυτός μας και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και πάλι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε και να μείνουμε πίσω σε κάποιες στιγμές, αλλά όχι ως γενική προσέγγιση», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, αναφερόμενος στη φετινή πορεία των «ρεντς» στο Champions League, όπου μετρούν μόνο νίκες σε πέντε εκτός έδρας αγώνες.

«Κάτι έχουμε κάνει σωστά τους τελευταίους μήνες», είπε ακόμη ο Κλοπ, σχετικά με την εντυπωσιακή φόρμα της Λίβερπουλ από τις αρχές του 2022 (μόλις μία ήττα). «Το πρόβλημα είναι ότι, τώρα όλα είναι τέλεια, στο επόμενο παιχνίδι ξεκινάμε άσχημα και ξαφνικά ο αγώνας γίνεται διαφορετικός», πρόσθεσε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε επίσης ότι περιμένει από τον αντίπαλο προπονητή, Ουνάι Εμερι, να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα σε σχέση με το ματς του «Ανφιλντ». «Θα προσπαθήσουν να παίξουν σαφώς περισσότερο ποδόσφαιρο από όσο τους επιτρέψαμε στον πρώτο αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024