Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άντζουσιτς: «Ζούμε το όνειρό μας – Ευχαριστώ τον Θεό που αστόχησε ο Σλούκας»

Άντζουσιτς: «Ζούμε το όνειρό μας – Ευχαριστώ τον Θεό που αστόχησε ο Σλούκας»

Ο Ντανίλο Άντζουσιτς μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τις πιθανότητες της Μονακό να βρεθεί στο Final Four, αλλά και για το άστοχο σουτ του Σλούκα.

Η Μονακό θα παίξει το τελευταίο της χαρτί απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, για την πρόκριση στο Final Four, με τον Ντανίλο Άντζουσιτς να εμφανίζεται αισιόδοξος στις δηλώσεις του πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει τον στόχο της.

Ο Σέρβος γκαρντ στάθηκε ακόμα στο άστοχο τρίποντο του Κώστα Σλούκα ευχαριστώντας τον Θεό, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Κέβιν Ντουράντ.

Οι δηλώσεις του Ντανίλο Άντζουσιτς:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Ζούμε το όνειρό μας. Ένα όνειρο που δεν είναι τόσο μακρινό. Αντίθετα, πιστεύω πως είναι ρεαλιστικό να το πετύχουμε αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για τη δική του απόδοση: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Ότι πετύχαμε μαζί έναν κοινό στόχο. Σε ό,τι με αφορά, είμαι εδώ για να βοηθήσω τη Μονακό με όποιον τρόπο μπορώ».

Για το άστοχο τρίποντο του Σλούκα: «Δεν ξέρω αν φοβήθηκε κανείς στη Μονακό. Ξέρω μόνο ότι το σουτ κράτησε μερικά δευτερόλεπτα… Σηκώθηκα από τον πάγκο. Όταν είδα την μπάλα να αναπηδά, μού φάνηκε πως ο χρόνος σταμάτησε. Απλώς περίμενα να δω τι θα συμβεί… Ευχαριστώ τον Θεό που αστόχησε και τελικά πήραμε μια μεγάλη νίκη! Έτσι έχουμε ακόμη την ευκαιρία μας να πάμε στο Final 4».

Για την παρουσία του Κέβιν Ντουράντ στο γήπεδο της Μονακό: «Είχαμε πραγματικά τεράστιο κίνητρο να δώσουμε μια ωραία μπασκετική παράσταση μπροστά του. Έδειξε να το απολαμβάνει, φωνάζοντας και πανηγυρίζοντας μαζί μας.

Εκτός από τα συγχαρητήρια στο τέλος, δεν είχαμε άλλη ενημέρωση όμως νομίζω ότι του άρεσε η εμπειρία. Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς, έδειξε να το χαίρεται με τις αντιδράσεις του. Είναι πολύ καλός φίλος με τον Τζέιμς. Από ένα σημείο και μετά, όλα τα βλέμματα ήταν πάνω του. Επισκίασε το ίδιο το παιχνίδι»!

Για το πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι στο ΣΕΦ: «Αρχίσαμε την προετοιμασία μας αμέσως μετά το τελευταίο ματς. Ξέρουμε τι μας περιμένει όμως δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε εκεί. Θα είναι η τέταρτη, αν λάβουμε υπόψη και τη regular season. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, πιστεύω θα είναι καλύτερη τώρα…

Σε κάθε περίπτωση, δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά, να είμαστε ψύχραιμοι και να κοντρολάρουμε τον ρυθμό. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, θεωρώ πως έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να νικήσουμε»!

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024