Θρήνο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Βασίλη Ντινόπουλου στην οικογένεια και τους φίλους του. Όπως έγινε γνωστό, ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια από τον πατέρα του.
Ο Βασίλης Ντινόπουλος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών νεκρός, με τη βοήθεια κλειδαρά, αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις που του έκαναν οι συγγενείς του με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.
Το διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός
Ο Βασίλης Ντινόπουλος απασχολούνταν επαγγελματικά στον χώρο της παραγωγής ταινιών. Μάλιστα, σύμφωνα με το προφίλ του στο Facebook, είχε αρκετά μεγάλη εμπειρία.
Συγγενείς και φίλοι του έχουν γράψει ένα σπαρακτικό μήνυμα για τον χαμό του στον λογαριασμό του στο Facebook όπου αναφέρουν στα ελληνικά και τα αγγλικά ότι: «Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30».
Πολλοί είναι οι φίλοι του που αρνούνται να πιστέψουν ότι ο Βασίλης δεν είναι πια στη ζωή.
«Δεν υπάρχουν λόγια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Βασίλη», γράφει μια φίλη του. «Δεν υπάρχουν λόγια. Περίμενα ότι θα ξαναδουλεύαμε σύντομα και πάλι μαζί. Καλό ταξίδι Βασίλη. Σε ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και την αμεσότητα σου στην πρόσφατη μας συνεργασία. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλη την οικογένεια», γράφει άλλος φίλος του.
«ΣΟΚ, ψέματα; Δεν είναι αλήθεια. Συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι», γράφει άλλη φίλη του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας