Ο Απόστολος Τερζής κάθισε στον πάγκο του Άρη στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μπούργος ήταν τιμωρημένος και στις δηλώσεις του εστίασε στην αποβολή του Καμαρά, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια των πλέι οφ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην COSMOTE TV:
Για το παιχνίδι: «Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η αποβολή του Καμαρά, η οποία ήταν πολύ αυστηρή.
Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους παίκτες μου. Στη συνέχεια οι γραμμές μας ήταν πιο κοντά, δεν μας απείλησε ο Παναθηναϊκός και προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα αλλά δεν τα καταφέραμε».
Για τη συνέχεια: «Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια και ο στόχος μας είναι να βγούμε στην Ευρώπη. Θα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες τι προβλήματα απουσιών έχουμε και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οργή σε Μόναχο και γερμανικά ΜΜΕ για τις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή, Ζοάο Πινιέιρο στο 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν – Στο επίκεντρο οι φάσεις με Νούνο Μέντες και Ζοάο Νέβες, σκληρές δηλώσεις από τη διοίκηση και τον Κομπανί
Μετά το break των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο πρώτο ματς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν τους «Λύκους» με 38 πόντους διαφοράς στο Game 2, για το 1-1 στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA – Σημαντικό προβάδισμα για τους Νικς μετά το 2-0 επί των Σίξερς.